Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

He guanyat un micropremi de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20150510-Tere_SM-Guanyadora_concurs_microrelats_twitter_sant_feliu_llobregat

 

Si em seguiu ja sabeu que sóc una piuladora habitual del Twitter i que m’encanten els #tweetrelats. Piula que piularàs, l’altre dia vaig descobrir que un dels meus petits textos havia resultat guanyador en un microconcurs organitzat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest és el tweet guanyador:

Els altres tweets guanyadors del concurs són de la @carme_tuit, l’@obrolsulls, la @txellpv72 i en @chus_Rock. L’entrega de premis va ser el 9 de maig a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en el marc de les Festes de Primavera organitzades per la ciutat.

Ho sabíeu que Sant Feliu és la ciutat de la rosa? Jo ho he descobert aquest cap de setmana ;)

Felicitats a tots els guanyadors i moltes gràcies pel premi: ha estat tota una sorpresa!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies