Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Parlen de mi… A la revista Time Out!

Si ahir vàreu comprar l’edició de Barcelona de la revista «Time Out» (o si avui heu comprat el Periódico), si heu començat a llegir un reportatge que es titula «Canvia de vida», si heu arribat a la pàgina 15… Haureu descobert que m’han fet una petita entrevista!

 

20160107-Teresa_Saborit-Canvia_de_vida-Time_out_Barcelona-Entrevista
Moltes gràcies a l’Eulàlia Iglesias, a la María José Gómez i a tot l’equip de la revista «Time Out» per incloure’m en el reportatge. Aquesta entrevista i la publicació del llibre de les «200 muses» és el millor regal que els Reis em podrien haver fet.

Feliç any!

 

PD. Actualització 21/01/2016: Des d’avui l’article també es pot llegir a l’edició electrònica de la revista Time Out.

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies