Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

21 de gener… Avui fa un any: oferta aniversari 200 muses!

20160121-Llibre_ebook-200_muses-Teresa_Saborit-Oferta_aniversari

 

21 de gener del 2015… Avui fa un any.

Avui fa un any… Un any! Sembla impossible…

Avui fa un any, exacte, que vaig escriure el primer text de les 200 muses.

Avui fa un any que la meva vida va fer un gir de cent-vuitanta graus. Des de llavors camino de recules… O era abans que caminava d’esquenes?

Avui fa un any que vaig iniciar un projecte fantàstic que, dia a dia, vosaltres, que llegiu aquest blog, vosaltres, amb qui ens trobem a les xarxes socials, heu vist créixer lletra a lletra, síl·laba a síl·laba, paraula a paraula. Vosaltres heu estat testimonis d’excepció de la transformació que he viscut durant els últims 12 mesos… Amb qui millor que amb vosaltres podria celebrar un efemèride com aquesta?

FELIÇ ANIVERSARI!

Tot aniversari mereix un regal. Per celebrar-ho com es mereix, des d’avui i fins el pròxim 31 de gener del 2016 podeu comprar el llibre de les «200 muses» a un preu especial:  fins el dimarts 26 l’ebook estarà disponible a 0,99€, a partir de llavors el preu anirà pujant gradualment durant la resta de la setmana fins a recuperar el seu valor original.

Si us agrada com escric, aprofiteu l’oportunitat per comprar-ne un exemplar. Si ja el teniu, aprofiteu l’oportunitat per regalar-lo als vostres amics i coneguts. Si voleu que les idees de bombera continuïn, ajudeu-me a fer córrer la veu!

Aquí trobareu l’enllaç per comprar-lo => Amazon i Casa del Libro.

Gràcies, gràcies, gràcies! Si m’ajudeu, hi hauran lletres durant molts anys!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies