Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Teresa Saborit guanya el concurs de relats de Sant Jordi de «La Vanguardia»

20160418-Teresa_Saborit_guanyadora_concurs_Sant_Jordi_La_Vanguardia_Quim_Monzo

 

Aquest que acabeu de llegir és el titular de la notícia que acaba de publicar la Vanguardia!

El microrelat «Comptant ovelles» ha estat escollit com a guanyador del concurs de Sant Jordi de La Vanguardia.

La mecànica del concurs era finalitzar una història plantejada per en Quim Monzó amb un màxim de 250 paraules. El meu text ha estat escollit entre 789 participacions i, segons consta en la notícia, els membres del jurat, l’Enric Serra (subdirector de La Vanguardia) i el propi Quim Monzó han valorat l’originalitat i la qualitat literària del relat.

Com a part del premi, el text serà publicat en l’Especial de Sant Jordi del suplement «Cultura/s» de La Vanguardia i el 23 d’abril serà exposat junt amb els millors relats seleccionats a #NNStorygami, una instal·lació creada per Nationale-Nederlanden (patrocinador del premi) i oberta al públic en ple centre de Barcelona.

Un honor ser escollida per escriure un relat a quatre mans amb en Quim Monzó.

Moltes gràcies per aquesta oportunitat!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies