Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Signatures Sant Jordi 2016: les «200 muses» a Barcelona

20160421-Llibre_200_muses-Teresa_Saborit-Parada_signar_Sant_Jordi_2016

 

Heu vist la fotografia que encapçala aquest missatge? Avui us escric acompanyada per una edició en paper de les «200 muses»! 200 textos inspirats per les propostes dels lectors de «LaLlibretaVermella.cat», premi al Millor Blog de Creació Literària Vila de Lloret 2016.

La versió electrònica de les «200 muses» ocupa des de fa dies les primeres posicions del rànquing de llibres més venuts d’Amazon en la categoria de contes. Voleu saber què n’opinen els lectors? «Ajuda a pensar en veu alta sobre coses quotidianes, senzilles, però d’una forma divertida, inesperada i amb un ús del català que impregna la ment sense adonar-te’n. M’ha agradat especialment el fet d’obrir el llibre i no saber què em trobaria… És un llibre que juga amb el lector!» Feu clic aquí per llegir més opinions.

Voleu fer-vos amb un dels exemplars impresos? Aquest Sant Jordi trobareu els llibres de les «200 muses» a la venda a dues parades de Barcelona:

Si voleu un exemplar signat, estaré a la parada de l’Associació de Relataires en Català al migdia (de 12 a 1) i al vespre (de 7 a 8). Serà un plaer poder-vos saludar en persona!

El dia de Sant Jordi no podreu venir a Barcelona? Continua activa la promoció per celebrar l’èxit de les «200 muses» en la seva aventura en el món dels ebooks! Fins el 24 d’abril, tots aquells que comprin l’ebook de les «200 muses» a Amazon, o l’edició en paper a Bubok, i deixin una opinió sobre el llibre a la web a on hagin fet la compra, entraran en un sorteig per inspirar una musa especial post Sant Jordi que escriuré i publicaré el dimarts 26 d’abril.

20160415-Llibre_ebook-Promocio_200_muses-Teresa_Saborit-Best_seller_Amazon-Sant_Jordi

 

Jo ja ho tinc tot a punt pel dia del llibre i la rosa. I vosaltres?
Feliç Sant Jordi!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies