Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Una entrevista… A «Remolins de contes» de Ràdio Molins de Rei!

20160507-Teresa_Saborit-Entrevista-Remolins_de_contes-Radio_Molins_de_Rei

 

Aquest matí he participat en el programa «Remolins de contes» de Ràdio Molins de Rei.

L’Eva Folgado m’ha convidat al seu programa per fer-me una entrevista a on hem parlat una mica de tot: de VullEscriure, del projecte de les «200 muses» i de com es va convertir en best seller d’Amazon durant la setmana de Sant Jordi, del concurs de Sant Jordi de La Vanguardia que vaig guanyar fa unes setmanes, de «LaLlibretaVermella» i el premi al millor blog de creació literària Vila de Lloret 2016,… I de vosaltres, muses, sobretot hem parlat de vosaltres perquè sense vosaltres res d’això no hauria estat possible! Mil gràcies per llegir-me ;)

Al final del programa l’Eva m’ha proposat de fer una petita lectura en veu alta i he llegit tres microrelats del llibre de les «200 muses»… Sabeu quins són? Entre tots els qui respongueu correctament, des d’ara i fins el dijous 12, sortejaré la possibilitat d’inspirar el microrelat que publicaré el dimarts 17 dins de la secció de «Dimarts de Carnaval» :D

Si no heu pogut sentir el programa en directe, aquí teniu el podcast amb la gravació:

 

 

Moltes gràcies per convidar-me al programa i per l’entrevista, Eva!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies