La crònica de les cròniques del Festival EVA a Gurb

20160702-Festival_EVA-Lectura_en_veu_alta-Gurb_Osona-Teresa_Saborit-Contacontes_narracio_oral_escriptura_en_directe

 

Dimarts farà un mes de la primera edició del Festival EVA a Gurb i demà és l’últim dia del Festival EVA «En Veu Alta» de narració i tradició oral al Pradell (si esteu al Priorat, aprofiteu les últimes funcions!).

Per commemorar l’efemèride, avui us porto un recull d’enllaços a on trobareu les cròniques de l’edició de Gurb a on vaig tenir l’oportunitat de poder col·laborar amb dos espectacles:

– Al matí al «Fòrum obert: Tu mateix!» amb la lectura en veu alta d’alguns dels relats inclosos en el llibre de les «200 muses».

– A la tarda a l’espectacle d’escriptura en directe «Inspirats, escrits i transformats». L’objectiu? Amb només 90 minuts escriure 3 textos (partint de les propostes fetes pel públic) i a continuació llegir-los en veu alta en una lectura que havia de durar 15 minuts. Si voleu recuperar-los, els trobareu en els següents enllaços: «Estiu fugitiu» (inspirat per les paraules de l’Elna: «estiu», «festa» i «vermell»), «L’home que sempre tenia pressa» (inspirat per la proposta de l’Arnau: «hola», «mare» i «esternoclidomastoïdal») i «El País dels Nasciturus» (inspirat per l’Adela: «gat», «amic» i «camí»).

Per saber més coses sobre la jornada del Festival a Gurb, a continuació trobareu les notícies publicades en diversos mitjans:

Moltes gràcies a tots els qui vàreu venir a escoltar-nos!

Llarga vida a les històries capaces de fer realitat qualsevol somni ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.