Resposta massiva al booktour: ampliació de parades!

20161109-booktour-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-recerca_7_lectors-segona_ronda

 

Per a tots aquells que estàveu pensant d’apuntar-vos al booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos», però encara no ho havíeu fet, tinc una mala notícia i una bona notícia. La mala notícia és que totes les places del booktour ja estan cobertes (gràcies, gràcies, gràcies!). La bona és que, davant de l’allau de bones respostes que he rebut, he decidit ampliar el nombre de places i passar de 7 a 14!

Les noves dates que s’incorporen al booktour són: 30/11, 14/12, 20/12, 27/12, 28/12, 29/12 i 04/01.

Ara sí, improrrogable! Quan s’acabin aquestes noves dates ja no hi haurà noves oportunitats per apuntar-se. Si voleu participar en el booktour, si voleu ser un dels primers a llegir un dels contes d’«Els llops ja no viuen als boscos», afanyeu-vos abans no volin les últimes places disponibles:

1) Us enviaré a casa, imprès en paper, un dels contes que formen part del llibre (podreu llegir-lo abans que arribi a les llibreries!).

2) Una vegada hagueu llegit el conte n’haureu de publicar una ressenya al vostre blog (si no teniu blog, podeu participar-hi publicant un post públic al Facebook ;)).

3) L’únic que heu de decidir és quin dia publicareu la ressenya! Envieu-me un correu a teresa.saborit@lallibretavermella.cat i us diré quins dies queden disponibles :D

 

20161109-booktour-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-recerca_7_lectors-calendari-segona_ronda

 

MOLT IMPORTANT! Si us comprometeu a publicar una ressenya en una data, és molt important que publiqueu la ressenya en aquella DATA per no trencar la cadena. Ni abans ni després: AQUELL dia (hehe).

Espero amb candeletes llegir les vostres opinions sobre el llibre. Feliç dimecres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.