Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Recordatori! 24 de novembre a Facebook – Presentació oficial booktrailer «Els llops ja no viuen als boscos»

 

«Els llops ja no viuen als boscos»: aquest és el títol del recull de relats guanyador de l’XI edició del Premi 7lletres 2016 i és per aquest títol que la il·lustració de la portada mostra un llop enfilat al terrat dels edificis d’una ciutat, perquè els llops dels contes infantils continuen sent un perill… Malgrat que ja no visquin als boscos.

Voleu saber perquè el llibre es titula d’aquesta manera?

Estigueu atents!

Dijous 24 de novembre a les 6 de la tarda a Facebook presentació oficial del booktrailer «Els llops ja no viuen als boscos»: https://www.facebook.com/events/315864552133933 (sí, sí, ho heu llegit bé: a Facebook, perquè hi pugueu assistir des de qualsevol lloc del món ;) ).

 

Més informació sobre el llibre: www.elsllopsjanoviuenalsboscos.cat

 

booktrailer-01-llibre-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies