Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

La Vanguardia parla d’«Els llops ja no viuen als boscos»!

20161225-entrevista_la_vanguardia_agencia_efe-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-pages_editors

 

Si l’abril passat el meu nom apareixia a La Vanguardia com a guanyadora del concurs de Sant Jordi organitzat pel diari, avui hi apareix per l’entrevista que m’ha fet la Mar Vila de l’Agència EFE arran de la publicació d’«Els llops ja no viuen als boscos».

«L’escriptora Teresa Saborit es posa a la pell dels nens que pateixen situacions d’abús o maltractament infantil en “Els llops ja no viuen als boscos”, una recopilació de relats protagonitzats per nens que són víctimes “dels llops d’avui en dia, els que hi ha a l’escola o a la família”, ha dit l’autora en una entrevista amb l’agència EFE.

Els set relats d’”Els llops ja no viuen als boscos” (Pagès Editors) estan estructurats al voltant dels set pecats capitals (luxúria, gola, avarícia, peresa, ira, enveja i supèrbia). En aquest relats, la Teresa Saborit (Gurb, 1984) intenta entendre perquè aquests nens “callen i es culpen de la situació que estan vivint” (…).»

Podeu llegir l’article complet en el següent enllaç: http://www.lavanguardia.com/vida/20161225/412893067953/teresa-saborit-se-pone-en-la-piel-de-los-ninos-acosados-en-libro-de-relatos.html

Moltes gràcies La Vanguardia i agència EFE per fer-vos ressò del llibre guanyador de l’XI Premi 7 lletres 2016!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies