Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Oferta especial Sant Jordi 2017 de les «200 muses»!

20170312-Llibre-200_muses-Lot_especial_Sant_Jordi_2017-Dawanda-Teresa_Saborit

 

Falta un mes i mig per Sant Jordi i les «200 muses» ja ho tenen tot a punt per la diada del llibre i la rosa! Des d’avui, si entreu a la web de Dawanda podeu comprar el lot especial «Sant Jordi 2017».

Amb la compra d’un exemplar dedicat de les «200 muses» rebreu de regal:

  1. El joc «Bingo lector» (inclou 3 daus) => Aconseguiràs llegir els 200 textos de les «200 muses»? Deixa que l’atzar et guiï entre microrelats, poemes, escenes de teatre, cal·ligrames, #tweetrelat i obres transmèdia.
  2. El quadern «Jo musa – Les 200 inspiracions de les “200 muses”» => Busques inspiració per escriure? En aquest quadern en trobaràs 200: les dues-centes propostes que em van enviar els lectors del blog LaLlibretaVermella.cat durant el 2015 i que em van inspirar per escriure el llibre «200 muses».

Oferta vàlida fins el 23 d’abril del 2017 o fins a exhaurir existències. Podeu descobrir-ne tots els detalls fent clic aquí: https://es.dawanda.com/product/113087647-llibre-200-muses-oferta-st-jordi-2017

Feliç Sant Jordi, muses!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies