Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Entrevista al programa «Ben trobats» de La Xarxa TV – El Punt Avui TV

20170326-Ben_trobats-Punt_Avui_La_Xarxa_TV-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Premi_7_lletres-Teresa_Saborit-Pages_Editors-Lluis_Martinez-David_de_dios

 

Moltes gràcies Lluís Martínez i David De Dios per convidar-me al programa «Ben trobats» d’aquest dimarts, 21 de març, per parlar d’«Els llops ja no viuen als boscos», llibre guanyador de l’XI Premi 7lletres 2016, el premi de narrativa curta més ben dotat de la literatura catalana.

«Ben trobats» és un magazín matinal de La Xarxa de Comunicació Local que s’emet de dilluns a divendres per tot Catalunya, de 10 a 12, a través d’El Punt Avui TV, La Xarxa TV, VOTV, TAC 12, Olot Televisió, Canal Reus TV, Banyoles TV, Canal Terres de l’Ebre, Lleida TV, Gavà TV, Cugat.cat, Mollerussa Televisió, Balaguer Televisió, Televisió del Berguedà, Canal Taronja Central, Canal Taronja Anoia, Canal Blau TV, ETV, TV Ripollès, TV Costa Brava, TAC 12, Empordà Televisió, Pirineus TV, Nord i Vallès Visió.

Si voleu recuperar l’entrevista, podeu fer clic en el play que trobareu a continuació:

 

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies