Continuen obertes les votacions!

20170404-Millor_microrelat_llibre_200_muses-Sant_Jordi_2017-Final-Videos_lectura_en_veu_alta

Et costa decidir entre els 2 microrelats finalistes? Tinc la solució! Engega els altaveus, fes clic al play i escolta’ls llegits en veu alta ;)

Quin text t’agrada més: «Te’n recordes?» o «Cues de pansa»? Deixa un comentari al final d’aquest missatge dient quin prefereixes!

Tens temps fins aquest dissabte 8 d’abril a la mitjanit. El microrelat que tingui més vots serà el guanyador de la final! I tots els que hàgiu votat tindreu la possibilitat de guanyar un dels 3 lots especials Sant Jordi de les «200 muses» que sortejaré entre tots els participants.

Quin és el millor microrelat de les «200 muses»? La decisió està a les teves mans ;)

PD. Bases completes del concurs: www.lallibretavermella.cat/200muses-SantJordi2017

7 thoughts on “Continuen obertes les votacions!

  1. M’han agradat molt els dos, és difícil triar-ne un, ja que son molt diferents l’un de l’altre, però “Te’n recordes” m’ha arribat al cor, així que eixe.

    1. Rebut! Un vot més per “Te’n recordes?”. Moltes gràcies per participar, Isaac ;)

  2. Realment la tria es fa molt difícil. Quedar-se amb només una de les dues-centes muses és deixar-ne moltes de genials a banda. No obstant això, com diuen els periodistes esportius, el joc és el joc i només hi pot haver una guanyadora.

    Així que, després d’escoltar-les amb la meravellosa narració de la seva autora, el meu vot va per la crida 43. Molta sort a les dues ;)!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.