Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

«Els llops…» seleccionat com un dels millors llibres del 2016 segons el ClijCAT!

20170508-ClijCAT-Consell_Catala_llibre_infantil_juvenil-Revista_faristol-Seleccio_millors_llibres_2016-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos

 

Qui ho diu que els dilluns són el pitjor dia de la setmana? Els dilluns són fantàstics!

Sobretot si entres al Facebook i et trobes amb una notícia tan extraordinària com aquesta: l’equip de crítica de la revista «Faristol» del ClijCAT, o sigui els crítics de la revista especialitzada en llibres per a infants i joves del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, o sigui un equip extraordinari de crítics literaris que de literatura per a infants i joves en saben un niu… Han seleccionat «Els llops ja no viuen als boscos» com un dels millors llibres del 2016!

Una alegria que «Els llops ja no viuen als boscos» hagi estat seleccionat com un dels millors llibres escrits en català del 2016 en la categoria de llibres per a majors de 13. Un honor compartir selecció junt amb «L’efecte Calders» d’en Santi Baró (La Galera), «Cada gra de raïm» d’en Manel Ballart (Editorial Gregal), «La venjança de les panteres negres» de la Gemma Lienas (Bromera), «Herba negra» d’en Salvador Macip i en Ricard Ruiz Garzón (Fanbooks), «Tres desitjos» de l’Andreu Martín (Edebé), «L’artilleria de Mr Smith» d’en Francesc Puigpelat (Bambú) i «Fantasmes com nosaltres» d’en Miquel Pujadó (Editorial Barcanova).

Si hi voleu fer un cop d’ull, trobareu la selecció completa dels millors llibres del 2016 segons l’equip de crítica de la revista «Faristol» en el següent enllaç: http://www.clijcat.cat/faristol/descargas/85/8_85.pdf

Hi podria haver una millor manera de començar la setmana? Moltes gràcies per la confiança!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies