Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Premi Martorell 2017 al millor booktrailer per «Els llops ja no viuen als boscos»!

20170509-booktrailer-elsllopsjanoviuenalsboscos-premi-martorell-2017

 

Tinc un fantàstica notícia per compartir amb tots vosaltres: el booktrailer d’«Els llops ja no viuen als boscos» ha guanyat el Premi Vila de Martorell 2017 al millor tràiler de llibre en la categoria de nous formats literaris!

Moltes gràcies a la biblioteca de Martorell i a l’Ajuntament de Martorell per l’organització d’aquest fantàstic premi, amb un agraïment especial a l’alcalde Xavier Fonollosa (sabíeu que Martorell està per sobre de la mitjana del país en índex de lectura?), a en Sergi Corral, regidor de Cultura, a la Núria Canal, regidora d’Ensenyament, a la Mercè Parera, directora de la biblioteca de Martorell, i a en Marcel Riera. Moltes gràcies als membres del jurat per escollir el booktrailer que vaig dissenyar a finals de l’any passat per donar a conèixer «Els llops ja no viuen als boscos», el recull de relats guanyador de l’XI Premi 7lletres 2016. Moltes gràcies a la Txe Arana, a la Mercè Martínez i a l’Andreu Gallén per presentar l’acte d’entrega de premis i amenitzar-lo amb lectures de fragments dels textos guanyadors i actuacions musicals.

El premi al booktrailer se suma als reconeixements que està rebent el llibre d’«Els llops ja no viuen als boscos»: un goig veure com les històries que conté el recull de relats arriben cada vegada a més persones. Tant de bo tot això serveixi perquè la realitat deixi de superar la ficció, tant de bo un dia la ficció sigui tan sols això… Ficció.

 

 

 

[Nota: Fotos de l’entrega de premis realitzades per l’Ajuntament de Martorell.]

Comparteix-ho a les xarxes socials!
 •  
 • 18
 •  
 •  
  18
  Shares
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

2 Responses so far.

 1. Ja et vaig felicitar al facebook, però ara t’ho vull dir aquí: Enhorabona!

  • Teresa Saborit ha dit:

   Moltíssimes gràcies, Shaudin! Moltes gràcies per passar pel blog per repetir la felicitació del Facebook. Una abraçada ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies