Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Els llops a «Tens un racó dalt del món» de Canal 21 Ebre Televisió

Tens_un_raco_dalt_del_mon-Programa_televisio_llibres-Entrevista_Teresa_Saborit-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Canal_21_Ebre

 

Extra! Extra! Extra! Aquesta nit «Els llops ja no viuen als boscos» seran els protagonistes del programa de televisió «Tens un racó dalt del món» de Canal 21 Ebre, presentat per l’escriptor Jesús M. Tibau. Moltes gràcies per convidar-me!

A més a més del llibre guanyador de l’XI Premi 7lletres, també parlarem de VullEscriure i del llibre de les «200 muses» que el Sant Jordi de l’any passat va aconseguir colar-se en el top 10 d’ebooks més venuts en català a Amazon.

Recordeu! Avui a les 9 del vespre per Canal 21 Ebre: «Els llops ja no viuen als boscos» a «Tens un racó dalt del món» (si no viviu a les Terres de l’Ebre, podreu veure el programa en directe per internet: feu clic aquí). Espero que l’entrevista us sembli interessant!

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies