Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Benvinguts a la 6a temporada de VullEscriure!

20171022-Benvinguts_6a_temporada_VullEscriure-Creacio_literaria-Grup_escriptura_virtual

 

A partir d’aquesta setmana, cada dijous a les 8 del vespre trobareu a la web de VullEscriure una nova Crida per escriure: a partir de llavors tindreu 7 dies i 300 paraules per escriure el vostre text i publicar-lo a la web. VullEscriure funcionarà una temporada més com un grup d’escriptura virtual: una vegada publicat el text tindreu la possibilitat de compartir-lo amb la resta d’escriptors per comentar-vos entre vosaltres els textos que hagueu escrit.

La temporada durarà d’octubre a març. En total, 15 crides setmanals (apadrinades aquesta temporada per la versió «original» d’un conte clàssic)… I un llibre per Sant Jordi! Voleu saber com funcionarà la web aquest any? Voleu saber com participar en el llibre que publicarem a l’abril? Feu un cop d’ull a les bases de funcionament de la 6a temporada!

Apunteu-vos-ho a l’agenda: el 26 d’octubre, a les 8 del vespre, primera Crida de la 6a temporada de VullEscriure. Ens llegim, escriptors!

 

 

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies