Teresa Saborit. Escriptora. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.Cat

   
     La Llibreta Vermella
Tap To Call

Amants de la ciència ficció i la fantasia? La CatCon us espera!

20171126-Vermut_literari-CatCon-Societat_catalana_ciencia_ficcio_fantasia

 

Coincidint amb el 20è aniversari del «I Encontre de ciència-ficció en llengua catalana», que es va celebrar a Vilanova i la Geltrú el 1997, aquest cap de setmana se celebrarà a la mateixa ciutat la 1a edició de la CatCon (Convenció de gènere fantàstic en català) organitzada per la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia.

Presentacions, taules rodones, entrevistes,… Les possibilitat són gairebé infinites! Feu clic AQUÍ per accedir al programa complet.

Jo participaré el diumenge 26, pels volts de les 2 del migdia, en una de les activitats paral·leles que serviran de cloenda del congrés: un vermut literari amb autors de microrelats fantàstics durant el qual llegirem un tast d’alguna de les nostres obres. Moltes gràcies per convidar-me, Ferran d’Armengol! Un plaer compartir escenari amb en Julián Sánchez, l’Edgar Cotes, la Mercè Bagaria, l’Hugo Camacho i l’Ariadna Herrero.

Ja ho sabeu: si sou uns lectors amants de la ciència ficció i la fantasia, aquest cap de setmana teniu una cita a Vilanova i la Geltrú (edifici Neàpolis)!

* * *

Actualització 26/11/2017 – Si no heu pogut venir al Vermut literari d’aquest migdia, aquí en podreu recuperar un tast. Bon profit! ;)

 

Comparteix-ho a les xarxes socials!
  •  
  • 17
  •  
  •  
    17
    Shares
 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vosté gaudeixi d'una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic en l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies