I Jornada d’Escriptura de VullEscriure!

20180227-Jornada_escriptura-VullEscriure-Barcelona-Creacio_literaria-Creativitat

 

Espero que hagueu tingut un bon inici de setmana i que la neu no us hagi fet gaires maleses (hehe). El post d’avui és per comunicar-vos una gran notícia: estic organitzant una Jornada d’Escriptura a Barcelona pel pròxim 17 de març i em faria molta il·lusió que m’hi acompanyéssiu! ;)

No serà la «típica» classe amb teoria i exercicis, no serà tampoc una «simple» trobada per escriure… Seran 6 hores d’escriptura «non-stop» plenes de sorpreses! (bé… algun «stop» haurem de fer per menjar alguna cosa de tant en tant: no és aconsellable escriure amb la panxa buida, hehe).

Quants cops us heu quedat bloquejats davant de la pàgina en blanc perquè no sabíeu «què» escriure? El dissabte 17 de març del 2018 us espero a Barcelona amb una Jornada d’Escriptura única a on aprendrem un munt d’estratègies perquè la falta d’idees deixi de ser un problema. De les 10 del matí a 1/4 de 7 de la tarda (amb una petita pausa a mig matí per fer un cafè i una altra al migdia per dinar) descobrirem que les idees estan per tot arreu: el què us faltarà serà temps per escriure-les totes!

La jornada està adreçada a tots aquells que volen descobrir nous mecanismes per despertar la seva creativitat. No importa el nivell: tan sols cal tenir ganes d’arremangar-se i de jugar amb les infinites possibilitats que posarem sobre la taula. L’enfocament serà 100% pràctic: escriurem (escriurem durant 6 hores!) perquè escriure és l’única manera d’aprendre a escriure. Si us agrada escriure, si us voleu provar coses noves, si us apassiona jugar amb les històries… Veniu a divertir-vos amb nosaltres!

Inscripcions obertes fins el 8 de març (places limitades). Trobareu tota la informació a: http://www.vullescriure.cat/jornada-escriptura.html

Reserveu ja la vostra plaça! :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.