«Tirant lo Blanc» al Parlament de Catalunya i a la Biblioteca Pública de Tarragona

20180421-Sant_Jordi-Teresa_Saborit-Tirant_lo_Blanc-Joanot_Martorell-Lletres_Parlament_Catalunya-Biblioteca_Publica_Tarragona

«Tirant lo Blanc» matí i vespre. Hi podria haver millor manera de celebrar el divendres pre Sant Jordi?

Al matí al Parlament de Catalunya. Un honor poder llegir un fragment de la magna obra de Joanot Martorell al pati de la biblioteca del Parlament de Catalunya. Gràcies Institució de les Lletres Catalanes per organitzar «Lletres al Parlament» un any més: gràcies per recordar-nos que reinvindicar l’amor i la cultura és una forma més de reivindicar la llibertat.

I la tarda a la Biblioteca Pública de Tarragona, aquesta vegada amb l’espectacle de lectura en veu alta de «Tirant lo Blanc» centrat en la relació de Tirant i Carmesina. Ha estat capaç Tirant de conquerir el «castell» de Carmesina? Gràcies a tots els qui heu vingut a escoltar les aventures (i desventures) de la famosa parella. Un honor inaugurar les activitats d’adults de la «Revetlla de Sant Jordi a la biblioteca» d’aquest any!

20180413-Tirant_lo_Blanc-Joanot_Martorell-Lectura_veu_alta-Narradora_Teresa_Saborit-Biblioteca_publica_Tarragona-Revetlla_Sant_Jordi-Adults

PD. I demà presentació del llibre de Sant Jordi de VullEscriure: us esperarem a les 11:30 a la Biblioteca Jaume Fuster! Feliç inici de Sant Jordi a tots!

20180419-Llibre-Sant_Jordi_2018-VullEscriure-Presentacio-Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.