Una presentació de llibres… Sense llibres?!

 

 

Sí, sí, ho heu llegit bé: una presentació de llibres SENSE llibres. Coses que passen quan encarregues a un drac el transport dels exemplars acabats de sortir de la impremta. O quan li encarregues això, més el transport de material per decorar la sala, més les anades i vingudes de les correccions per tenir el llibre a temps per la presentació, més la maquetació, més la persecució d’autors i il·lustradora, més el disseny de coberta, més… (O quan deixes que la neurona amb idees de bombera d’una servidora dissenyi la presentació de la novetat de Sant Jordi, hehe.)

 

 

Resumint: que els escriptors de VullEscriure es van congregar cofois a la Biblioteca Vila de Gràcia de Barcelona per assistir a la presentació, engalanats com a orgullosos autors de la criatura, i van descobrir amb estupor que els llibres de Sant Jordi havien estat segrestats pel Drac Alat en un acte de represàlia per la sobrecàrrega de feina. Fins a 4 cadenats va col·locar el rèptil alat per assegurar-se que ningú no els pogués recuperar!

 

«Tenim males notícies! El Drac Alat, cansat que la Quesis l’utilitzés com a camàlic portant llibres de Sant Jordi amunt i avall, ha segrestat els llibres de VullEscriure d’aquest any! Al final Sant Jordi tindrà raó: no es pot confiar en les feres alades… Els agrada massa acumular tresors!

Necessitem la vostra ajuda!

Us hem reunit aquí, a la cova del drac, per intentar recuperar els llibres que el Drac Alat ha segrestat (i sobre els quals s’ha adormit).

Posant en perill la nostra integritat física i literària, la Quesis i unes servidores ens hem avançat i hem trobat 4 paquets, embolicats amb paper de diari, que creiem que són la clau per recuperar el «tresor». Ara és el vostre torn! Teniu 30 minuts per resoldre els enigmes que contenen i trobar les 4 claus que us permetran alliberar els llibres de Sant Jordi!

Aconseguireu recuperar-los abans que el Drac Alat es desperti del seu son? O els llibres de VullEscriure acabaran convertits en una muntanya de cendres?

Molta sort, escriptors! El temps comença… Ara!»

 

 

Encara sort que la bona fortuna va fer que al Drac Alat li entrés la nyonya just en el moment més inoportú (inoportú per ell: oportú per a tots nosaltres, hehe). Fent gal·la d’unes extraordinàries dots de detectiu i demostrant que, a més a més d’uns escriptors envejables, són uns humans fantàstics, els escriptors de VullEscriure van aconseguir resoldre tots els enigmes plantejats, trobar les claus i obrir els 4 cadenats abans que el drac es despertés (des d’aquí un reconeixement especial a en Guifré i a la Queralt: l’operació «rescat» no hauria estat possible sense la vostra ajuda!).

Operació «Tresor de Sant Jordi» superada! Bona lectura, escriptors ;)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.