Recompenses EXCLUSIVES pels qui participeu en la campanya per publicar «El secret del meu nom», novel·la guanyadora 32a Festa Lletres Catalanes Vallès Oriental!

El nostre últim projecte acaba d’obrir les portes i, aquesta vegada, TOTS hi podeu participar! Us presentem la campanya de Verkami per publicar «El secret del meu nom», la novel·la guanyadora de la 32a Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental!

Una novel·la plena de vida que us emocionarà des de la primera pàgina. Una història d’amor d’una àvia i una neta. Una pallassa amb el cor ofegat per la tristesa. Quan la mort t’arrabassa el que més estimes, és possible aprendre a somriure de nou?

 • I sí, parla de la mort. I de com hi reaccionem quan aquesta toca a la porta d’una persona propera. Però també parla de com aprendre a dir adeu a aquells qui ja no hi són. De com l’amor és un lligam indestructible més enllà de l’absència definitiva. De com trobar la pau després d’una tempesta d’emocions que amenacen d’ofegar-nos. De com la vida sobreviu i de com el record és el millor homenatge que podem fer als absents.

 • I també parla de la pagesia contraposada amb la vida a la gran ciutat. De les diferències abismals entre les formes de pensar de persones nascudes en generacions gairebé antagòniques: una àvia que va haver de sobreviure a una postguerra; una neta que s’ha format en multitud de països i que ara malviu encadenant feines precàries mentre espera la seva gran oportunitat per aconseguir una feina estable.

 • Una àvia pagesa. Una neta pallassa. Hi podrien haver punts de vista més distants? Què tenen en comú? Que s’estimen. S’estimen com només poden fer-ho una neta i una àvia: unides per un lligam indestructible de records d’infantesa, segellats amb olor de xocolata desfeta i la llum de l’aurora a les finestres.

Participeu en la campanya de micromecenatge perquè la novel·la pugui veure la llum aquest Sant Jordi. Us hem preparat un munt de recompenses EXCLUSIVES, dissenyades expressament per a vosaltres:

 1. AGRAÏMENTS: El vostre nom a la pàgina d’agraïments del llibre!
 2. PUNTS DE LLIBRE: Les flors i la pagesia són molt importants en aquesta novel·la, per això totes les recompenses inclouen punts de llibre fets amb paper de llavors que podreu plantar un cop hàgiu acabat de llegir el llibre!
 3. PRESENTACIONS: Podeu escollir entre rebre el llibre a casa o venir-lo a recollir, en persona, en les presentacions que farem a Gurb (el 15 d’abril) o a Granollers (el 22 d’abril)!
 4. PACK «SANT JORDI»: La millor opció per aquest Sant Jordi! Escolliu aquesta opció i rebreu 2 exemplars d’«El secret del meu nom»: un per a vosaltres i un altre per regalar a qui vosaltres vulgueu!
 5. PACK «COL·LECCIÓ»: Un exemplar d’«El secret del meu nom» i un segon llibre de l’autora a escollir entre «Casus Belli», «La revolució de les formigues» o «Els llops ja no viuen als boscos».
 6. PACK «EL CLUB DELS CINC»: Si sou 5 amics, trieu aquesta opció: 5 exemplars d’«El secret del meu nom» enviats en un únic paquet!
 7. PACK «CLUB DE LECTURA»: 10 llibres i una trobada exclusiva amb l’autora, a Vic o a Barcelona, per poder parlar de tot allò que la lectura de la novel·la us hagi suscitat!
 8. PACKS DE LLIBRES: Si sou una empresa o entitat interessades en el foment de la cultura, els relats de la terra i les històries de quilòmetre zero, escolliu el «Pack 25» o el «Pack 50» i el vostre logo apareixerà en tots els llibres que s’editin gràcies a aquest Verkami!

Només si assolim l’objectiu del Verkami, podrem portar el llibre a impremta!

Ens ajudeu a fer-ho possible? Feu clic aquí: https://vkm.is/elsecret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.