Condicions de venda

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa que aquest lloc web i els dominis www.teresasaborit.cat i www.lallibretavermella.cat són propietat de Teresa Saborit, amb correu electrònic teresa.saborit(arrova)lallibretavermella.cat.

CONDICIONS D’ÚS I VENDA

1 – Validesa i definicions
(1) Les següents condicions s’apliquen a totes les transaccions entre nosaltres i un client en el moment de realitzar una comanda.
(2) En el sentit d’aquestes condicions s’entén «Client» qualsevol persona que té dret a celebrar un negoci jurídic.

2 – Oferta
(1) Totes les ofertes estan disponibles «fins a esgotar existències», si no s’indica el contrari en els productes.
(2) El procés per realitzar una comanda inclou els següents passos:
1r – Seleccionar els productes desitjats, fer clic al botó «Afegir a la cistella» i completar el procés de compra per confirmar la comanda.
2n – Realitzar el pagament de la comanda mitjançant el mètode escollit durant el procés de compra.
(3) No assumim cap responsabilitat per la disponibilitat contínua dels articles oferts. En cas de no disponibilitat, l’informarem immediatament.
(4) Les fotos dels nostres productes s’assemblen el més possible al seu colors reals, però pot haver-hi desviacions en el color real del producte a causa de diversos factors. A menys que s’especifiqui el contrari, les imatges dels productes no estan en la seva mida original i la quantitat que es mostra en les fotos pot desviar-se de la quantitat oferta en la venda del producte. Consulteu si us plau la descripció del producte per conèixer el nombre d’unitats i la mida real.
(5) No assumim cap responsabilitat per errors en les xifres i detalls. Ens reservem la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la botiga.

3 – Els preus, pagaments i enviaments
(1) Els preus dels productes inclouen IVA i estan pressupostats en € (euros).
(2) Els preus no inclouen les despeses d’enviament i altres càrrecs que puguin sorgir en l’elecció del mètode de pagament. Aquests s’afegeixen durant el procés de pagament.
(3) Ens reservem el dret de realitzar canvis en els preus en qualsevol moment.
(4) El pagament s’ha de fer en € (euros).
(5) Acceptem com a forma de pagament targeta de crèdit i PayPal.
(6) El cost d’embalatge i enviament està indicat en el producte. Només es realitzen enviaments a Espanya.

4 – Enviament
(1) Enviament en el termini de 1-2 dies laborables després de la recepció de diners, a l’adreça d’enviament especificada, llevat que s’acordi d’una altra manera amb el client.
(2) Només es realitzen enviaments a Espanya. Els enviaments es realitzen mitjançant el servei de Correus, de dilluns a divendres en dies hàbils.
(3) El termini de lliurament de Correus a Espanya té una durada de 3-5 dies. No ens fem responsables del temps que l’oficina de Correus tardi en lliurar la seva entrega. No ens fem responsables del retard en les duanes o a l’oficina de Correus.

5 – Reserva de propietat
Ens reservem la propietat dels béns fins al pagament total del preu de compra.

6 – Llenguatge del contracte
El llenguatge del contracte és en català.

7 – Política de privacitat.
Només utilitzarem la direcció d’enviament i facturació i informació de contacte del client:
– Per comunicar-nos amb ell sobre la seva comanda.
– Per complir amb la seva comanda.
– Per raons legals (com el pagament d’impostos).

8 – Atenció al client
El nostre servei al client per a preguntes i queixes està disponible en dies laborables a teresa.saborit (arrova) lallibretavermella.cat. Termini de resposta en 24-48 hores, excloent festius.

 

POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS I DEVOLUCIONS

La legislació europea aplicable.

DRET DE DEVOLUCIÓ

El client té el dret de retornar la comanda dins d’un termini de catorze dies sense haver de justificar aquesta decisió, a comptar a partir de la data en què el client o un tercer representant del client, diferent del transportista, hagi pres possessió dels béns. Per tal d’exercir el seu dret, el client ha de informar-nos a teresa.saborit (arrova) lallibretavermella.cat per mitjà d’una declaració clara de la seva decisió de donar per acabat aquest acord. Per assegurar el termini de devolució és suficient que el client enviï la seva comunicació relativa a l’exercici del seu dret abans que expiri el termini de devolució.

EXCEPCIONS

A causa de la naturalesa d’aquestes mercaderies, llevat que arribin malmeses o defectuoses, no acceptarem devolucions per:
– Comandes personalitzades.
– Productes peribles (com aliments o flors).
– Descàrregues digitals.
– Articles íntims (per raons de salut i higiene).

EFECTES DE LA DEVOLUCIÓ

El client ha de tornar els béns de forma immediata i, en tot cas, com a molt tard dins d’un termini catorze dies a partir de la data en què el client ens informi sobre la cancel·lació d’aquest contracte. Aquesta devolució es farà en el seu format original i en bon estat i les despeses d’enviament aniran a càrrec del client. El termini es compleix si envia les mercaderies abans de la data límit. La inspecció de la naturalesa, les característiques i el funcionament de la comanda inclou la prova de la mercaderies com és possible i habitual en una botiga, però el client haurà de pagar per la disminució de valor de les mercaderies si aquest menyscapte es deu a una pèrdua per la manipulació innecessària de les mercaderies.

Si el client es retira d’aquest contracte, li reemborsarem l’import de la venda i de les despeses d’enviament inicials (amb l’excepció dels costos addicionals derivats del fet que el client hagués triat un mètode d’enviament diferent del ofert per nosaltres com estàndard). Per a la devolució es farà servir el mateix mètode de pagament que va utilitzar en la transacció original, llevat que s’acordi expressament el contrari. Retindrem el reemborsament fins que haguem rebut la mercaderia retornada.

Si us plau contacti amb nosaltres a teresa.saborit (arrova) lallibretavermella.cat per obtenir més informació o per informar-nos del seus desitjos per a una devolució, reemborsament o cancel·lació.

 

PAGAMENT I ENVIAMENT

FORMA DE PAGAMENT I COSTOS

Acceptem com a forma de pagament targeta de crèdit i PayPal. Els preus dels productes inclouen IVA i estan pressupostats en € (euros). Els preus no inclouen les despeses d’enviament i altres càrrecs que puguin sorgir en l’elecció del mètode de pagament. Aquests s’afegeixen durant el procés de pagament.

ENVIAMENT

Enviament en el termini de 1-2 dies laborables després de la recepció de diners, a l’adreça d’enviament especificada, llevat que s’acordi d’una altra manera amb el client. Només es realitzen enviaments a Espanya. Tots els enviaments es realitzen per Correu certificat, amb codi de seguiment. Els enviaments es realitzen mitjançant el servei de Correus, de dilluns a divendres en dies hàbils. Si té dubtes, si us plau contacti’ns a teresa.saborit (arrova) lallibretavermella.cat.

LLIURAMENT

El termini de lliurament de Correus a Espanya té una durada de 3-5 dies. No ens fem responsables del temps que l’oficina de Correus demori en lliurar la seva comanda ni de qualsevol altra despesa o impost, com ara els drets de duana. Enviem les ordres amb el sistema de Correus espanyol. No ens fem responsables pel retard en les duanes o a l’oficina de Correus. Gràcies per la comprensió.

 

PREGUNTES FREQÜENTS

Pregunta: «És possible adquirir quantitats majors a les ofertes en la botiga?»

Sí, per a preguntes i reserves de quantitats majors a les ofertes si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un email a teresa.saborit (arrova) lallibretavermella.cat

 

SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Per a totes les seves preguntes i queixes, si us plau enviï un email a teresa.saborit (arrova) lallibretavermella.cat. Termini de resposta en 24-48 hores en dies laborables, excloent festius.

 

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS I VENDA

La compra d’un article o un servei d’aquesta web implica el coneixement i l’acceptació de les condicions legals aquí descrites.