Les inscripcions continuen obertes: només vosaltres podeu fer-ho possible!

20160617-Taller_escriptura_creativa-Plomes_escriure-Teresa_Saborit-VullEscriure-Casa_Elizalde
Vols guanyar un exemplar signat de les «200 muses»?

 

Necessito la vostra ajuda: només vosaltres podeu fer que el taller d’escriptura d’aquest estiu a la Casa Elizalde sigui possible. Necessitem alumnes, molts i molts alumnes. Em doneu un cop de mà per fer-ne difusió entre amics i coneguts?

 

Raó número 1 – Perquè he preparat un munt de sorpreses (ja em coneixeu: sóc la mare de les «idees de bombera»). Un taller d’estiu ha de ser dinàmic, engrescador, divertit. No parlarem d’escriure: escriurem. No parlarem de com trobar idees: les trobarem. Jugarem amb l’atzar, amb els cinc sentits (o n’eren sis?), amb els nostres propis records (i amb els records que no van ser), amb el globus terraqui, amb la història (en majúscula i en minúscula),… Cada sessió del taller serà petita una aventura per explorar nous camins!

 

Raó número 2 – Perquè és el primer cop que VullEscriure traspassa les fronteres del ciberespai. L’esperit de la web es traslladarà a aquest taller que volem que s’ompli de ganes d’aprendre i de compartir. Què millor que passar una agradable tarda de juliol amb persones enamorades de les històries i les paraules? Què millor que crear amb companyia? Què millor que tenir l’oportunitat de compartir el que hem escrit amb persones amb les mateixes ganes d’aprendre que nosaltres?

 

Raó número 3 – Perquè aprendrem a veure la realitat amb ulls d’escriptors. Aprendrem a confiar en la nostra pròpia intuïció, aprendrem a veure les llavors d’històries que s’amaguen en el nostre dia. Les idees estan per tot arreu: una vegada aprenguem a veure-les, ens faltarà temps per escriure-les totes.

 

Raó número 4 – Perquè el taller es farà a la Casa Elizalde, una antiga residència familiar de finals del segle XIX ubicada en ple cor de l’Eixample, a pocs minuts de l’estació de Provença de Ferrocarrils, de l’estació de Renfe de Passeig de Gràcia i de les estacions de metro de Passeig de Gràcia i Diagonal, un esplèndid oasi cultural que bull d’activitat durant tots els mesos de l’any.

 

Raó número 5 – Perquè és un projecte que em faria molta il·lusió veure convertit en realitat… I només vosaltres podeu fer-lo possible.

 

Si us agrada escriure, si us agrada conèixer gent nova i crear en companyia, si busqueu un pla únic per les tardes d’aquest juliol en el que vencerem per sempre la por a la pàgina en blanc… Inscriviu-vos avui mateix al taller «De la idea al text» a la Casa Elizalde: escriurem, aprendrem i ens divertirem, paraula d’escriptora lletraferida ;)

 

PD. Heu vist la imatge que acompanya aquest missatge? Quan viatjo pel món m’agrada endur-me’n una ploma com a record. Les cinc plomes que veieu en la imatge són de quatre països diferents (hi ha dues plomes que són del mateix país). Entre tots aquells que us inscriviu al taller i endevineu almenys un dels països de procedència sortejaré un exemplar signat de les «200 muses»: feu-me arribar les vostres respostes com a comentari al blog o a través de les xarxes socials. Vàlid fins el 22 de juny, últim dia d’inscripcions. Molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.