Ja és Sant Jordi a VullEscriure!

20180412-Llibre-Sant_Jordi_2018-VullEscriure

Ja hem recollit de la impremta el llibre de VullEscriure de Sant Jordi 2018: el recull amb els millors microrelats escrits durant la 6a temporada, aquest any inspirats per les versions originals dels contes clàssics! El dissabte 21 us esperarem a les 11:30 a la presentació oficial del llibre a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona (plaça Lesseps, 20-22).

Voleu conèixer alguns dels textos que formen part del llibre? Feu un cop d’ull al vídeo que hem preparat amb una selecció de fragments escrits pels autors més prolífics d’aquesta temporada:

I parlant de la biblioteca Jaume Fuster, ja podeu consultar a la web alguns dels textos escrits el passat mes de març durant la «I Jornada d’Escriptura de VullEscriure»: si sortiu de casa i fa cara de ploure… No us descuideu el «paraigua» (hehe). I si voleu saber què els va semblar als escriptors que van assistir a la jornada, feu clic aquí per fer un cop d’ull a alguna de les opinions que ens han enviat.

El dissabte 21 tenim presentació a Barcelona… I el dissabte 28 tindrem la 6a edició de «La Nit de les Lletres»! Com cada Sant Jordi, des de les 8 del vespre i fins a la 1 de la nit us esperarem en la nostra tradicional vetllada d’escriptura ràpida. Aconseguireu ser nomenats «Cavallers de VullEscriure» o us quedareu en «Afiladors de paraules»? Us esperarem puntualment a les 8 del vespre a la web per descobrir-ho! ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.