Demà comença el #FormiguesBookTour!

 

20181031-La_revolucio_de_les_formigues-Novella_negra-booktour-bookcrossing

 

Falten menys de 24 hores perquè comenci el #FormiguesBookTour!

Us en recordeu que fa uns dies us vaig preguntar si volíeu ser els meus còmplices? 7 voluntaris extraordinaris van respondre a la crida. Moltes gràcies!

A partir de demà, aquests 7 lectors s’encarregaran de fer arribar «La revolució de les formigues» fins a l’últim racó de la xarxa internàutica:

  • Per una banda, farem un «booktour». Un booktour és un llibre que se’n va de viatge per la blogosfera: durant un període de temps determinat, i seguint un calendari predefinit, el llibre fa parada en diversos blogs a on cada blocaire publica, el dia que li ha estat assignat, una ressenya sobre el llibre en qüestió. En aquest cas, hi haurà 7 parades, una per cada «còmplice» que s’ha apuntat a la missió: escriuran una ressenya de «La revolució de les formigues» i la publicaran al seu blog (o en un post «públic» al Facebook / Twitter / Instagram / YouTube) durant el mes de novembre ;)
  • Per l’altra, hi sumarem un «bookcrossing» o «alliberament de llibres», que consisteix en deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullin i els llegeixin. En aquest cas, cada còmplice alliberarà un exemplar de «La revolució de les formigues» a la seva comarca: el mateix dia que publiquin la ressenya de la novel·la, també publicaran una foto del llibre, al lloc a on l’hagin alliberat, perquè qui llegeixi la ressenya pugui intentar trobar-lo i «rescatar-lo» (hehe).

Esteu preparats? Seguiu l’etiqueta #FormiguesBookTour a Twitter, Facebook i Instagram i sereu els primers a poder llegir cada una de les ressenyes. Si sou els més ràpids, podreu aconseguir un exemplar de «La revolució de les formigues». Tindreu 7 oportunitats. Molta sort!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.