VullEscriure escalfa motors per la 8a temporada… En ple juliol!

 

HEM TORNAT! Veient les ganes que hi havia d’escriure (la Quesis no fa més que rebre correus preguntant quan comença la següent temporada), veient la calor que fa els carrers (que fins i tot al Drac Alat li fa venir ganes de quedar-se a escriure fresquet al costat de l’aire condicionat, hehe) i veient que igualment la Quesis i el Drac Alat estaven treballant a ple rendiment (perquè algú ha de preparar la següent temporada, encara que estiguem a les portes de l’estiu, hihi), hem decidit reobrir les portes de VullEscriure!

 

20190620-VullEscriure-8a_termporada-Verkami-Escriptors-Gamificacio-Teresa_Saborit

AJUDEU-NOS A DISSENYAR LA 8a TEMPORADA DE VULLESCRIURE!

El Comitè d’Idees de Bombera de VullEscriure hem començat a dissenyar la 8a temporada i hem pensat de fer-ho com mai abans: amb la participació de tots vosaltres!

Com voleu que sigui la nova temporada? Voleu que només hi hagi enunciats per escriure, però sense intercanvi de comentaris? Voleu que mantinguem els comentaris? Voleu que organitzem una trobada per veure’ns les cares a final de curs? Repetim l’edició del llibre de Sant Jordi? Hi afegim una nova edició de «La nit de les lletres»? I què us semblaria organitzar uns «Amics invisibles literaris», amb trobada presencial inclosa, pels volts de Nadal?

El destí de la 8a temporada està a les vostres mans!

Hem obert una campanya de Verkami perquè puguem decidir entre tots com voleu que sigui la següent temporada de VullEscriure. En funció de l’import que recollim, la Quesis i el Drac Alat tindran més o menys feina aquest estiu per preparar-ho tot.

Sí, sí, ho heu llegit bé: l’«estiu». Aquest és un dels secrets més ben guardats de la web, però potser ha arribat el moment de desvelar-lo. Des dels inicis de la web, cada temporada de VullEscriure es prepara en jornades maratonianes (de dedicació intensiva i exclusiva) durant els mesos d’agost i principis de setembre: quinze dies per dissenyar la següent temporada i buscar els textos que serviran d’inspiració durant l’any; quinze dies per preparar, gravar i editar tots els enunciats; quinze dies més per actualitzar la infraestructura bàsica de la web perquè tot estigui a punt perquè els escriptors hi pugueu participar a partir de la tardor;… I si això hi sumem les hores de gestió setmanal mentre la temporada està activa… Sort n’hi ha que els nostres animalons no saben què signifiquen les paraules «vacances» ni «conveni laboral», hehe.

Abans que la Quesis i el Drac Alat descobreixin què signifiquen les paraules «vaga» o «jornada de vuit hores», el Comitè d’Idees de Bombera hem decidit obrir aquest Verkami per demostrar-los que la seva feina és apreciada i valorada. Ens ajudeu a convèncer-los perquè la web de VullEscriure continuï un temporada més?

Per facilitar-vos la tasca, hem preparat un seguit de recompenses que trobareu a la web de Verkami (feu clic AQUÍ): bolígrafs, tasses, blocs de notes, minicrides exclusives, accés anticipat als enunciats de la 8a temporada,… Esperem que us agradin! Cada una d’elles està pensada per ser una petita mostra d’agraïment pel vostre suport. Encarregueu-ne per a vosaltres, per als vostres amics i coneguts, per als vostres veïns i, fins i tot, per a aquells companys de feina que us grunyen cada matí en lloc de desitjar-vos un «bon dia». Tota aportació serà més que ben rebuda!

Ajudeu-nos a aconseguir que VullEscriure pugui continuar, un any més, demostrant-nos de nou el que nosaltres ja sabem (el que la Quesis i el Drac Alat necessiten que els recordem de tant en tant, hehe), que VullEscriure és molt més que una web d’escriptura: VullEscriure és un grup d’escriptors que saben que, tant important és allò que s’escriu, com aquells amb qui es comparteix.

 

CONCURS D’ESCRIPTURA DE TWEETRELAT #VullEscriure #VerkamiVE8T!

Participeu en el concurs que hem organitzat a twitter per celebrar l’arribada de l’estiu!

Des d’avui, 20 de juny, i fins al 10 de juliol cada dia, a les 8 del vespre, publicarem al compte de twitter de VullEscriure (@VullEscriure) una nova proposta per escriure, amb una imatge com a inspiració i una lletra prohibida que no podreu utilitzar. Seguiu les etiquetes #VullEscriure i #VerkamiVE8T!

Els MECENES que participeu en la campanya de Verkami que hem obert per fer possible la 8a temporada i que, a més a més, respongeu correctament, com a MÍNIM, a 5 dels enunciats proposats, rebreu un regal EXTRA juntament amb la recompensa que hagueu escollit en participar en el Verkami: una bossa de roba de cotó de VullEscriure! Una bossa amb nanses llargues i unes mides aproximades de 36×40 cm, amb espai de sobres per portar-hi tots els vostres estris d’escriptura! Quan s’acabi el Verkami i us enviem els formularis per demanar-vos les dades, us demanarem que ens indiqueu el vostre nom d’usuari a twitter per comprovar si heu complert amb les condicions, hehe.

En total es publicaran 21 enunciats i tindreu fins al 14 de juliol a la mitjanit per enviar els vostres textos. Sereu capaços de respondre correctament als 21 enunciats? Guanyaran les ganes d’escriure o la calor asfixiant que crema els carrers? Feu clic AQUÍ per accedir a les bases completes del concurs.

La batalla literària contra les altes temperatures ha començat!

Ens llegim, escriptors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.