En marxa l’edició del llibre de «Sant Jordi 2022» de VullEscriure.cat!

20220325-VullEscriure-Llibre_Sant_Jordi_2022-Especial_10_anys-Per_molts_anys_escriptors

L’edició del llibre de «Sant Jordi 2022» de VullEscriure ja està en marxa! El recull de relats de cada primavera és ja en una tradició del portal de creació literària VullEscriure.cat: un llibre amb una selecció dels millors textos escrits durant la temporada i que és un reconeixement als autors més prolífics de la web!

32 autors han acceptat la invitació per participar en el llibre d’aquest any, amb un total de 55 textos. 55 microrelats que ja estan en mans de la correctora Àngela Gómez, que com l’any passat ha acceptat el repte de revisar els relats de forma individual. A la web de VullEscriure s’ha obert una secció específica perquè els escriptors puguin revisar la correcció de cada text de forma individual i comentar amb l’Àngela tot allò que considerin oportú.

Des de «La Llibreta Vermella» gestionarem les reserves dels llibres que vulgueu comprar: https://lallibretavermella.cat/vullescriure-llibre-sant-jordi-2022 Els llibres us arribaran directes d’impremta (així el cost d’enviament us surt més barat i reduïm al màxim els terminis d’entrega). IMPORTANT! Com cada any, s’imprimiran el nombre exacte d’exemplars que ens encarregueu i no serà possible aconseguir-los amb posterioritat. Podeu reservar els vostres exemplars FINS EL 30 DE MARÇ DE 2022 A LA MITJANIT.

Aquest any VullEscriure celebra 10 any i 10 anys no es fan cada dia! S’ha decidit fer un llibre de Sant Jordi com cap altre… I a falta d’una «idea de bombera», se’ns n’han acudit tres! (hehe)

1r – RESUM 10 ANYS

S’afegirà a l’inici del llibre una presentació-resum dels deu anys de VullEscriure, amb una breu presentació dels quaranta textos/autors que s’han llegit en veu alta durant la 10a temporada, en representació i homenatge a tots els escriptors de la web! Podeu recuperar els vídeos amb les lectures a VullEscriure.cat i al canal de YouTube de VullEscriure.

2n – PORTADA

Es volia que els escriptors se sentissin la portada com a pròpia més que mai, així que se’ns ha acudit… I si fem un disseny que jugui amb les signatures dels propis autors? A la imatge que acompanya aquest post veureu les 4 opcions que hem preparat:

  • Opció A – Esclat de llum
  • Opció B – Fons vermell
  • Opció C – Fons negre
  • Opció D – Fons daurat

Des d’ara podeu votar per la vostra portada preferida! Escolliu-ne només UNA (hehe). Podeu enviar la vostra elecció a VullEscriure per correu electrònic (assumpte: «Votacions portada») o votar a través de les enquestes que s’han obert a les xarxes socials (twitter, facebook, instagram: busqueu l’etiqueta #VullEscriure). Es faran dues eliminatòries: la primera fins diumenge i la segona a partir de dilluns (i fins dimecres), amb les opcions que hagin rebut més vots!

3r – DEDICATÒRIES

I a on s’és vist una festa d’aniversari sense postal? De cap manera: el llibre d’aquest any serà la millor postal de l’univers, plena de bons desitjos! Amb aquest objectiu, s’ha demanat als autors de VullEscriure que enviessin notes manuscrites per desitjar uns feliços 10 anys als seus companys d’escriptura. Amb tots els desitjos rebuts, en farem un collage i les afegirem al principi del llibre. Mil gràcies per les fantàstiques dedicatòries que ens heu enviat: juntes, les vostres paraules fan un goig immens i formen una felicitació d’aniversari meravellosa!

Si tot va com està previst, el llibre de «Sant Jordi 2022» de VullEscriure (especial 10 anys) us arribarà a casa abans de Sant Jordi… Creuem els dits! Una alegria veure com VullEscriure compleix la seva primera dècada de vida amb tan bona salut. Per molts anys, escriptors! Ens llegim!

20210930-Benvinguts-VullEscriure-Temporada_10-Inscripcions_obertes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.