10+1 = 11 temporades ininterrompudes de VullEscriure.cat!

Gràcies! Gràcies! Gràcies! Això és l’únic que us podem dir:

  • Gràcies, escriptors de VullEscriure.cat, pels textos i els intercanvis de comentaris.
  • Gràcies per acceptar el repte de jugar amb les paraules durant tota la temporada.
  • Gràcies per ser unes persones extraordinàries!

La trobada del passat dissabte a la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic ens ho va acabar de confirmar: sou inigualables. Per la vostra empenta. Per la vostra perseverança. Per la vostra generositat. Va ser una alegria i un regal meravellós poder-vos saludar en persona i sense pantalles interposades. Esperem que a la pròxima puguem ser-hi el cent per cent dels escriptors d’aquesta meravellosa família de VullEscriure!

Us deixem amb un parell de cròniques: una publicada per la Mixa i l’altra per la Teresa Saborit, totes dues a Instagram. Amb foto inclosa del pastís d’aniversari per celebrar els 10+1 anys de la web! Feu clic als enllaços:

Durant l’acte vam guardar un moment de record per a en Salvador Riera, amb la vídeolectura conjunta de l’últim text que en Salvador va publicar a la web: «Cos de deessa» (feu clic aquí per veure el vídeo).

Gràcies Biblioteca Pilarin Bayés de Vic per acollir-nos. Gràcies, Mixa, Montserrat de Girona i Antonia, per les fotos i vídeos! Per molts anys semblants obres amb els mateixos manobres, escriptors!

Gràcies, El9nou i Jordi Vilarrodà, per fer-vos ressó de la trobada en el diari d’aquest divendres!

La temporada s’ha acabat, però abans de tancar-nos als quarters d’estiu per preparar la temporada vinent, voldríem fer-vos un parell de preguntes:

1) Durant la trobada es va comentar que us agradaria tenir algun grup en alguna xarxa social per poder-vos comunicar entre vosaltres amb més facilitat. Us agradaria que obríssim un grup a Telegram?

2) Toca triar temàtica per la temporada vinent! Com sabeu, cada una de les Crides va sempre apadrinada per la lectura en veu alta d’un petit text. Què voldríeu que llegíssim a partir de la tardor? Envieu-nos les vostres propostes i la setmana que ve obrirem votacions per triar temàtica abans de tancar definitivament la web fins a la tardor!

Perquè us sigui més fàcil de contestar a les dues preguntes, hem preparat un formulari online: feu clic AQUÍ. Moltes gràcies per avançat per la vostra ajuda!

Ens llegim! Bon Sant Jordi a tots!

PD. Si voleu rebre un avís quan comenci la nova temporada, subscriviu-vos al butlletí de VullEscriure: https://vullescriure.cat/butlleti.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.