Cleòpatra VII (Faraona – Egipte, s. I aC)

Bona nit, escriptors i escriptores! Tots hem sentit a parlar de Cleòpatra, la reina de les reines! Però us han explicat mai que sabia parlar tantes llengües que era com si gairebé pogués llegir QUALSEVOL pergamí de l’època, el què significava tenir a l’abast TOTS els coneixements del Món Antic? Aquesta és la història de Cleòpatra VII, l’última reina d’Egipte, del segle I aC!

A VullEscriure.cat trobareu l’enunciat de la Crida d’aquesta setmana. Teniu fins dimecres de la setmana que ve, al punt de la mitjanit, per escriure i publicar el vostre relat. Bona setmana i bona escriptura. Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.