Setmana del Llibre en Català! Ens veiem per la Diada?

20150908-Tere_SM-Associacio_Escriptors_Llengua_Catalana-Imatge_Setmana_Llibre_Catala

 

Feliç rentrée!

Els carrers fan olor de setembre i la televisió s’omple d’anuncis protagonitzats per nens feliços de tornar a l’escola (hehe). Després d’un mes allunyada del blog, la setmana que ve els textos inspirats per les 200 muses tornaran a prendre el timó de la Llibreta Vermella. Ja només en falten 70!

Per tal de donar la benvinguda al nou curs, us convido a acompanyar-me en un acte que se celebrarà aquest divendres, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, en el marc de la Setmana del Llibre en Català.

Durant tot el matí, diversos autors de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana llegirem textos de la nostra autoria en un escenari habilitat davant de la Catedral de Barcelona. Jo hi participaré a les 13:30, llegint textos de «La Llibreta Vermella» i compartint escenari amb en Jordi Mata, en Josep Guia, la Marta Pérez Sierra i en Jaume Fàbrega. Si veniu a escoltar-nos, serà un plaer saludar-vos en persona!

Recordeu: 11 de setembre a les 13:30 (Barcelona, avinguda de la catedral, escenari de la Plaça del Llibre).

Feliç rentrée, feliç Setmana del Llibre i feliç Diada!

 

 

[La imatge és de la Setmana del Llibre en Català compartida sota llicència de Creative Commons «CC2.0 Attribution».]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.