V Trobada de Clubs de Lectura de l’Alt Penedès i el Garraf

20160529-Silvia_Romero-Cartell_V_Trobada_clubs_lectura_Alt_Penedes_Garraf-Teresa_Saborit

 

Cada any els clubs de lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf celebren una trobada amb un escriptor de qui, durant el curs, han llegit part de la seva obra.

Aquest curs, l’escriptora escollida ha estat la Sílvia Romero, gran amiga i millor persona.

Durant els últims mesos, els clubs de lectura han llegit quatre de les novel·les de la Sílvia (Amor a sang freda, Ànima mesquina, Júlia M. i El plagi) i es trobaran el pròxim 3 de juny a Santa Margarida i els Monjos per conèixer l’autora, plantejar-li preguntes sobre els llibres que han llegit i descobrir què s’amaga darrere de l’escriptura de cadascuna de les històries.

La Sílvia m’ha fet l’honor de convidar-me a participar a l’acte com a presentadora de la glossa de la seva obra, la qual ja us avanço que va molt més enllà de la novel·la i s’endinsa en tots els gèneres: relat, poesia, teatre,… Ja em coneixeu, la meva especialitat són les «idees de bombera»: que ningú no s’esperi la típica «glossa» (i fins aquí puc llegir, hehe).

La trobada és exclusiva pels membres dels clubs de lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf, però no podia deixar passar aquesta oportunitat per presumir d’amiga. Si encara no l’heu llegit, aquí trobareu un llistat amb tots els llibres que ha publicat.

Feliç lectura!

 
Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit Llibre-200_muses-Teresa_Saborit
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada