V Trobada de Clubs de Lectura de l’Alt Penedès i el Garraf

20160529-Silvia_Romero-Cartell_V_Trobada_clubs_lectura_Alt_Penedes_Garraf-Teresa_Saborit

 

Cada any els clubs de lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf celebren una trobada amb un escriptor de qui, durant el curs, han llegit part de la seva obra.

Aquest curs, l’escriptora escollida ha estat la Sílvia Romero, gran amiga i millor persona.

Durant els últims mesos, els clubs de lectura han llegit quatre de les novel·les de la Sílvia (Amor a sang freda, Ànima mesquina, Júlia M. i El plagi) i es trobaran el pròxim 3 de juny a Santa Margarida i els Monjos per conèixer l’autora, plantejar-li preguntes sobre els llibres que han llegit i descobrir què s’amaga darrere de l’escriptura de cadascuna de les històries.

La Sílvia m’ha fet l’honor de convidar-me a participar a l’acte com a presentadora de la glossa de la seva obra, la qual ja us avanço que va molt més enllà de la novel·la i s’endinsa en tots els gèneres: relat, poesia, teatre,… Ja em coneixeu, la meva especialitat són les «idees de bombera»: que ningú no s’esperi la típica «glossa» (i fins aquí puc llegir, hehe).

La trobada és exclusiva pels membres dels clubs de lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf, però no podia deixar passar aquesta oportunitat per presumir d’amiga. Si encara no l’heu llegit, aquí trobareu un llistat amb tots els llibres que ha publicat.

Feliç lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.