Reserveu la data: 5 de juny, Festival EVA a Gurb!

20160529-Contacontes_narracio_oral-Festival_EVA_En_veu_alta-Gurb_Osona-Teresa_Saborit

 

El 5 de juny Gurb estrenarà festival de contacontes, integrat en el circuit del Festival EVA «En Veu Alta» de narració i tradició oral que enguany celebra la seva dotzena edició.

El programa de Gurb començarà a 2/4 de 12 del migdia amb un espectacle per a públic familiar i acabarà el vespre amb un espectacle destinat al públic adult. Tots els espectacles es faran en espais del recinte de l’Esperança de Gurb (a on hi ha l’Ajuntament i el Teatre Municipal), amb entrada gratuïta i amb un pica-pica en acabar per a tots els assistents.

11:30 – «La República dels contes» amb Jordi Font (Públic familiar)
12:30 – «Fòrum obert: Tu mateix!» (Tots els públics)
17:00 – «Bestioles fastigoses» amb Martha Escudero (Públic familiar)
17:45 – «Inspirats, escrits i transformats (1a part)» amb Teresa Saborit (Tots els públics)
18:00 – «A tres bandes» amb Judit Carrera, Martha Escudero i Jordi Font (Públic adult)
19:45 – «Inspirats, escrits i transformats (2a part)» amb Teresa Saborit (Tots els públics)
20:00 – «Viatge al buit a través dels contes» amb Pep Duran (Públic adult)

Jo participaré en el festival amb dues actuacions. La primera serà al migdia, intervenint al «Fòrum obert: Tu mateix!» a partir de 2/4 d’1 i a on tots els que vulgueu (prèvia inscripció) podreu agafar el micròfon per compartir amb tots nosaltres un conte, un vers, una cançó,… La segona serà a la tarda amb «Inspirats, escrits i transformats», un espectacle d’improvisació d’escriptura de textos que replicarà la dinàmica de les «200 muses» i que hem dividit en dues parts:

1a part – A 3/4 de 6 de la tarda: Recollida de propostes => Tothom qui ho vulgui podrà proposar tres paraules. Entre totes les propostes rebudes, seleccionarem a l’atzar tres conjunts de paraules amb els que escriuré tres petits textos.

2a part – A 3/4 de 8 del vespre: Lectura dels textos escrits => Descobrireu si la vostra proposta ha estat una de les seleccionades i, en cas d’haver resultat afortunats, podreu sentir la història nascuda gràcies a la inspiració de les vostres paraules ;)

Us ve de gust que us delectin amb un munt d’històries? Voleu gaudir amb les paraules? Busqueu un pla únic per passar el diumenge?

Us espero el 5 de juny al Festival EVA de Gurb: ens divertirem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.