Última sessió del taller d’escriptura de VullEscriure a la Casa Elizalde

20160724-Taller_escriptura_creacio_literaria-Idea_text-Teresa_Saborit-VullEscriure-Casa_Elizalde-juliol

 

Dimecres passat vam viure l’última sessió del taller d’escriptura de VullEscriure a la Casa Elizalde «De la idea al text».

Durant tres setmanes hem après a lluitar contra la por al foli en blanc. Hem destil·lat idees a partir dels cinc sentits, del món que ens envolta, de l’atzar i de la vida, de la Història (en majúscules i en minúscules), de la premsa,… Hem après a veure la realitat amb ulls d’escriptors, hem après a confiar en la nostra pròpia intuïció; hem après que les històries estan per tot arreu.

Gemma, Marcos, Anna, Pere, Núria, Pedro, Esperança, Esther, Roser P., Mònica, Ana Maria, Ruth, Roser T., Laia, Concha, Rosa: mil gràcies per la confiança. Els qui heu assistit al taller ja no teniu excusa! Si voleu escriure, un bolígraf i un tros de paper és tot el què us cal ;)

Per a tots aquells que no heu pogut assistir al taller de juliol, tinc una gran notícia… A la tardor repetirem per partida doble! A partir del setembre us podreu inscriure a la reedició d’aquest taller que faré a dos llocs: a la Casa Elizalde de Barcelona i al Centre Cívic Can Pau Raba de Vic. Després de vacances us n’explicaré tots els detalls.

Per altra banda, si sou una entitat interessada en incloure un taller de creació literària en la vostra oferta formatiu, poseu-vos en contacte: serà un plaer enviar-vos el catàleg de tallers que tinc disponibles i treballar conjuntament per organitzar un curs que s’adapti a les vostres necessitats.

Moltes gràcies a tots… I molt bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.