Fi dels tallers de tardor de creació literària de VullEscriure!

20170108-fi_tallers_tardor_creacio_literaria_escriptura_vullescriure-barcelona-vic-osona-teresa_saborit

 

Deu setmanes improvisant microrelats. Deu setmanes aprenent a confiar en la intuïció i a vèncer la por al foli en blanc. Deu setmanes provant estratègies de tot tipus per despertar la musa que tots portem a dins!

Fa tres setmanes que es van acabar els tallers de tardor i només puc donar les gràcies per les fantàstiques persones que he conegut.

Algunes de les opinions dels alumnes del taller «De la idea al text: taller de microrelats» a la Casa Elizalde de Barcelona:

«És una classe molt activa, dinàmica i alegre, que et fa despertar els sentits i la imaginació. Fa que tots fem exercicis cada dia amb tècniques diferents i originals. M’ho he passat molt bé i has revifat la flama que de les idees que se m’havia esmorteït.» (Anna R.)

«He trobat les sessions molt ben preparades. M’ha agradat molt l’acolliment que fas a les persones. Gràcies. M’he apuntat al trimestre vinent.» (Fina T.)

«Molt bones idees inspiradores. No es fa gens avorrit. Crec que m’ha ajudat a despertar la creativitat. Un taller diferent als que he fet fins ara i on la Teresa ens ha fet treballar la ment i la imaginació. Molt recomanable.» (David T.)

Algunes de les opinions dels alumnes del taller «De la idea al paper, estratègies creatives per escriure» al Centre Cívic Can Pau Raba de Vic:

«La tallerista té la virtut de no deixar ningú sense que escrigui unes quantes pàgines en 10 minuts, encoratja a tothom, tant si li surt bé com si no s’inspira gaire. TOTES les sessions han estat MOLT divertides. M’ha agradat molt i repetiria (o repetiré, si se’n fa un altre). Hem après estratègies originals i ben operatives per escriure.» (Xus U.)

«Moltes estratègies (idees) per escriure. Ets bona comunicadora. Molt amable a l’hora de fer la classe. M’agradaria que el curs fos més llarg, inclús un altre trimestre sencer. Se m’ha fet curt i ha estat agradable i profitós fer-lo.» (Cati G.)

«M’ha agradat el bon ambient creat, l’ensenyament d’una manera planera i propera, el respecte i la simpatia, la senzillesa i el saber fer. Se m’ha fet curt, he trobat a faltar més hores i més dies, a part d’això, tot correcte. Ha estat un curs productiu i agradable, pel qual només puc sentir agraïment.» (Teresa V.)

«El taller m’ha servit molt. Vull continuar treballant en escriure i millorar. M’agrada molt el sistema pedagògic que fa servir la Teresa. Molt amè! Divertit!» (Esther C.)

Moltes gràcies a tots els que heu assistit als tallers presencials de VullEscriure d’aquesta tardor: per la confiança, per la bona disposició, per no rendir-vos mai. Les vostres paraules són el millor regal. Feliç any nou, escriptors!

PD. Ah! I moltíssimes gràcies pel vostre regal, gent de Vic: procuraré fer bon ús d’aquesta fantàstica llibreta vermella que es veu a la fotografia ;)

PDD. Si us vàreu quedar amb ganes d’apuntar-vos a un dels tallers de tardor, encara estan obertes les inscripcions pels tallers presencials de VullEscriure d’aquest hivern! Teniu 2 opcions. Per a escriptors de nivell inicial: «Crea la teva història: mecanismes bàsics del relat». Per a escriptors de nivell avançat: «Escriu el teu llibre de Sant Jordi». Ens llegim, escriptors!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.