Tornen els tallers presencials de creació literària de VullEscriure!

20170115-Taller_escriptura_creacio_literaria-Sant_Jordi-Teresa_Saborit-VullEscriure-Casa_Elizalde-Barcelona

 

Tornen els tallers presencials de VullEscriure!

Si tens ganes d’escriure, apunta’t als tallers de creació literària que hem organitzat per aquest hivern a la Casa Elizalde de Barcelona:

  • Opció 1 Crea la teva història, mecanismes bàsics del relat (Nivell bàsic): «Ets un apassionat de la lectura, però mai no t’has atrevit a escriure? T’agradaria aprendre a enfilar paraules, però et fa pànic la pàgina en blanc? Porta les lletres al nostre taller: donarem vitamines a les teves paraules per despertar les històries que portes dins! La fundadora de VullEscriure.cat proposa un taller adreçat a tots aquells que volen començar a endinsar-se en l’apassionant món de l’escriptura. Coneixerem els elements essencials que ha de tenir una història i escriurem (escriurem des del primer dia!) perquè escriure és l’única manera d’aprendre a escriure.»
  • Opció 2 Escriu el teu llibre de Sant Jordi (Nivell avançat): «T’agradaria formar part d’un col·lectiu d’autors i escriure entre tots un recull de relats? Apunta’t al taller i amb poques sessions tindrem a punt un llibre que portarem a la impremta perquè el puguis regalar el dia de Sant Jordi! La fundadora de VullEscriure.cat proposa un taller adreçat a tots aquells apassionats de l’escriptura que ja fa temps que escriuen i que voldrien veure les seves paraules impreses en un llibre.»

Inscripcions obertes: reserva ara la teva plaça!

Vols saber què opinen els alumnes que han participat en tallers anteriors? Fes clic aquí. Vols saber més detalls dels tallers d’aquest hivern? Fes un cop d’ull al vídeo que trobaràs a continuació ;)

 

 

One thought on “Tornen els tallers presencials de creació literària de VullEscriure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.