Vols guanyar un exemplar dedicat d’«Els llops ja no viuen als boscos»? Participa al concurs #hevistunllop!

 

 

Bases legals concurs #hevistunllop

1.- Objecte del concurs
Aquest concurs està organitzat per Teresa Saborit i es realitzarà entre tots els usuaris que participin al concurs #hevistunllop per optar a un dels 3 exemplars d’«Els llops ja no viuen als boscos», dedicats per l’autora, que se sortejaran entre tots els participants (cada participant podrà guanyar com a màxim 1 exemplar).

2.- Àmbit del concurs
El següent concurs es durà a terme a Facebook, Instagram i Twitter entre tots els que hagin seguit correctament les instruccions per participar-hi. Només s’hi pot participar des de l’Estat espanyol.

3.- Durada del concurs
La participació en aquest concurs s’iniciarà el 12 de març del 2017 i finalitzarà el 31 de març del 2017 a la mitjanit. No s’admetran participacions fora d’aquest termini ni imatges que hagin estat publicades amb anterioritat a la data d’inici del concurs. El sorteig es realitzarà el 2 d’abril del 2017 en directe per FaceTime des de la pàgina de Facebook d’«Els llops ja no viuen als boscos» (https://www.facebook.com/elsllopsjanoviuenalsboscos.TeresaSaborit).

4.- Requisits i dinàmica de participació
Entraran en el concurs totes les persones físiques que:
4.a) Facebook – Publiquin al seu perfil de Facebook, en un post «públic», una fotografia o una il·lustració feta per ells en les quals aparegui un llop (una fotografia de la portada del llibre també serà tinguda com a vàlida), utilitzin les etiquetes #hevistunllop #elsllopsjanoviuenalsboscos i mencionin a @Teresa Saborit.
4.b) Instagram – Publiquin al seu perfil d’Instagram una fotografia o una il·lustració feta per ells en les quals aparegui un llop (una fotografia de la portada del llibre també serà tinguda com a vàlida), utilitzin les etiquetes #hevistunllop #elsllopsjanoviuenalsboscos i mencionin a @TereSM_. Els participants han de tenir un perfil públic perquè tothom pugui visualitzar les imatges presentades.
4.c) Twitter – Publiquin al seu perfil de Twitter una fotografia o una il·lustració feta per ells en les quals aparegui un llop (una fotografia de la portada del llibre també serà tinguda com a vàlida), utilitzin les etiquetes #hevistunllop #elsllopsjanoviuenalsboscos i mencionin a @TereSM_. Els participants han de tenir un perfil públic perquè tothom pugui visualitzar les imatges presentades.
4.d) Cada participant rebrà 1 participació pel sorteig per cada imatge diferent que enviï (si envia una mateixa imatge des de més d’una xarxa social, comptarà com a una única participació). Els participants han de presentar imatges d’autoria pròpia. Els participants es responsabilitzen que no hi ha drets de terceres persones sobre l’obra presentada i seran els únics responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi. Els participants eximeixen expressament l’organització de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol transgressió de la legislació vigent en què poguessin incórrer i accepten que l’organització pugui fer difusió de les imatges rebudes amb les referències adients a la seva autoria.

5.- Premi
Se sortejaran 3 exemplars d’«Els llops ja no viuen als boscos», dedicats per l’autora, entre tots els participants. Cada participant podrà guanyar com a màxim 1 exemplar. Els premis continguts en aquesta promoció en cap cas podran ser objecte de canvi, alteració, compensació en metàl·lic o cessió a petició dels guanyadors, ni totalment ni parcial.

6.- Assignació de premis
Els 3 exemplars d’«Els llops ja no viuen als boscos», dedicats per l’autora, se sortejaran entre els participants mitjançant una tria aleatòria de la web random.org. El sorteig es realitzarà en directe per Facetime el diumenge 2 d’abril del 2017 des de la pàgina de Facebook d’«Els llops ja no viuen als boscos» (https://www.facebook.com/elsllopsjanoviuenalsboscos.TeresaSaborit) i els noms dels guanyadors es publicaran al blog www.lallibretavermella.cat. S’informarà als guanyadors que han guanyat mitjançant un comentari a les seves imatges, demanant-los que enviïn un correu electrònic amb les seves dades a teresa.saborit@lallibretavermella.cat. Passada una setmana des del sorteig, si els guanyadors no es posen en contacte amb els organitzadors perdran la seva condició de guanyadors.

7.- Protecció de dades de caràcter personal
La participació en el present concurs implica la recollida de les dades necessàries per gestionar aquesta participació (nom, cognoms i e-mail). Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de gestionar la participació en el concurs i el posterior enviament dels premis als guanyadors. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, modificació, oposició i rectificació remetent un correu electrònic a teresa.saborit@lallibretavermella.cat.

8.- Cessió de drets
Tenint en compte la finalitat promocional d’aquest concurs, els guanyadors accepten expressament, pel simple fet de participar, que el seu nom i la seva imatge puguin ser utilitzats per informar sobre el resultat d’aquest concurs. Tots els participants accepten que les imatges presentades a concurs puguin ser utilitzades lliurement pels organitzadors en les seves pàgines web i xarxes socials, així com en altres publicacions, tant online com offline, mencionant-ne sempre l’autoria.

9.- Limitació de responsabilitat
Els organitzadors es reserven el dret d’interrompre en qualsevol moment l’accés o continuïtat del concurs, ja sigui amb caràcter temporal o definitiu, per motius de seguretat, de reestructuració o interrupció dels serveis informàtics, o qualsevol altra causa que així ho aconselli, sense que d’això es derivin responsabilitats per als organitzadors ni dret a indemnitzacions.

10.- Dipòsit de les bases
Les bases es poden consultar aquí: www.lallibretavermella.cat/elsllopsjanoviuenalsboscos-SantJordi2017

11.- Altres condicions.
1. La participació en el concurs suposa la plena i total acceptació de les bases descrites en aquest document per part dels participants. 2. Davant possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri dels organitzadors. El compliment de les bases està regit per la legislació espanyola. 3. Qualsevol manifestació de no acceptació de les bases suposarà l’exclusió del participant. 4. Els organitzadors es reserven el dret d’excloure els participants que, per la seva conducta, interfereixin en el bon funcionament del concurs. 5. Ni Facebook ni Instagram ni Twitter no patrocinen ni administren de cap manera aquesta promoció, ni hi estan associats.

 

Llibre-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Premi_7_lletres-Teresa_Saborit-Sant_Jordi_2017-Participa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.