Especial Sant Jordi 2019 – Missatge secret de les formigues al suplement «Ara Llegim»!

 

20190420-LaRevoluciodelesFormigues-EspecialSantJordi2019-DiariAraLlegim-Missatgesecret

 

Voleu guanyar un exemplar dedicat de La revolució de les formigues? Desxifreu el missatge codificat que trobareu al suplement Ara Llegim – Especial Sant Jordi 2019 del Diari Ara i podreu optar a guanyar un dels 3 exemplars de la novel·la que sortejarem entre tots els encertants!

Instruccions:

1) Aconseguir el suplement Ara Llegim – Especial Sant Jordi 2019 del Diari Ara d’aquest dissabte, 20 d’abril del 2019.
2) Buscar el missatge codificat de La revolució de les formigues que trobareu amagat entre les seves pàgines.
3) Desxifrar el missatge i enviar la resposta per correu electrònic a l’adreça indicada en el mateix anunci!

Tots els que resolgueu correctament el missatge codificat guanyareu una participació per optar a un dels 3 exemplars de La revolució de les formigues que sortejarem entre tots els participants.

– Termini de participació: fins el dilluns 22 d’abril del 2019 a les 20:00.
– Sorteig: el mateix dilluns a les 21:00 a través del compte de twitter de Teresa Saborit (@TereSM_)

 

20190420-LaRevoluciodelesFormigues-SorteigEspecialSantJordi2019-missatge_secret-Diari_Ara

 

20190420-Suplement_ARA_Llegim-Revolucio_Formigues-Teresa_Saborit

 

Bases Especial Sant Jordi 2019 «La revolució de les formigues»

1) Objectiu

Aquest sorteig està organitzat per Teresa Saborit i té com objectiu que els participants desxifrin el missatge codificat que trobaran imprès al suplement «Ara Llegim – Especial Sant Jordi 2019» del Diari Ara (publicat el 20/04/2019) i participin en el sorteig de 3 exemplars de la novel·la negra «La revolució de les formigues».

2) Durada

Del 20 al 22 d’abril del 2019, ambdós inclosos.

3) Funcionament

3.1 – El 20 d’abril del 2019 apareixerà imprès, en el suplement «Ara Llegim – Especial Sant Jordi 2019», un missatge codificat de «La revolució de les formigues». Els participants hauran de desxifrar el missatge i enviar la resposta per correu electrònic, a l’adreça indicada en el mateix anunci.
3.2 – Els participants podran enviar les seves respostes fins el dilluns 22 d’abril del 2019 a les 20:00. Un participant podrà acumular una única participació per participar en el sorteig, independentment del nombre de correus que enviï.
3.3 – El sorteig es realitzarà el dilluns 22 d’abril del 2019 a les 21:00 entre tots els participants que hagin desxifrat correctament el missatge. Un mateix participant no podrà guanyar més d’un exemplar del títol sortejat.
3.4 – El nom dels 3 guanyadors es faran públics a través del compte de Twitter de Teresa Saborit (@TereSM_). S’enviarà un correu electrònic als 3 guanyadors demanant que es posin en contacte amb els organitzadors per tal de concretar el lliurament del premi.

4) Participants

Podran participar totes les persones físiques que disposin d’una adreça de correu electrònic.

5) Recompenses

5.1 – Els 3 guanyadors seran premiats amb 1 exemplar de «La Revolució de les formigues» dedicat per la seva autora, Teresa Saborit.
5.2 – El sorteig es realitzarà el 22 d’abril del 2019 a les 21:00, entre tots els participants que hagin desxifrat correctament el missatge codificat publicat en el suplement «Ara Llegim – Especial Sant Jordi 2019».
5.2 – El premi no podrà ser en cap cas objecte de canvi, alteració, compensació en metàl·lic o cessió a petició dels guanyadors, ni totalment ni parcial.
5.3 – Els noms dels guanyadors es faran públics el 22 d’abril del 2019 a les 21:00 a través del compte de Twitter de Teresa Saborit (@TereSM_). S’enviarà un correu electrònic als guanyadors demanant que es posin en contacte amb els organitzadors per tal de concretar el lliurament del premi. Passat un mes des del veredicte, si els guanyadors no es posen en contacte, perdran la seva condició de premiats.

6) Protecció de dades de caràcter personal

La participació en el present concurs implica la recollida de les dades necessàries per gestionar aquesta participació. Aquestes dades seran recollides per Teresa Saborit i utilitzades únicament amb la finalitat de gestionar la participació en el concurs i el posterior enviament dels premis als guanyadors. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició remetent un correu electrònic a: teresa.saborit@lallibretavermella.cat

7) Cessió de drets

Els guanyadors accepten expressament, pel simple fet de participar, que el seu nom i la seva imatge puguin ser utilitzats per informar sobre el resultat d’aquest concurs. Tots els participants accepten que els organitzadors puguin fer difusió lliurement de la seva participació a través dels seus canals de difusió, pàgines web i xarxes socials, així com en altres publicacions, tant online com offline.

8) Limitació de responsabilitat

Els organitzadors es reserven el dret d’interrompre en qualsevol moment l’accés o continuïtat del concurs, ja sigui amb caràcter temporal o definitiu, per motius de seguretat, de reestructuració o interrupció dels serveis informàtics, o qualsevol altra causa que així ho aconselli, sense que d’això se’n derivin responsabilitats per als organitzadors ni dret a indemnitzacions.

9) Dipòsit de les bases

Les bases es poden consultar a la web:
www.lallibretavermella.cat/LaRevoluciodelesFormigues-SorteigEspecialSantJordi2019

10) Altres condicions

10.1 – La participació en el concurs implica l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i les obligacions que se’n deriven. El compliment de les bases està regit per la legislació espanyola. 10.2 – Davant de possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri dels organitzadors. 10.3 – Qualsevol manifestació de no acceptació de les bases suposarà l’exclusió del participant. 10.4 – Els organitzadors es reserven el dret d’excloure els participants que, per la seva conducta, interfereixin en el bon funcionament del concurs. 10.5 – Twitter i el Diari Ara no patrocinen ni administren de cap manera aquest concurs ni hi estan associats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.