Ajuda’ns a trobar el millor microrelat de les «200 muses»!

Millor_microrelat_llibre_200_muses-Sant_Jordi_2017

 

Bases legals

1.- Objecte del concurs
Aquest concurs està organitzat per Teresa Saborit i es realitzarà entre tots els usuaris que participin al concurs per optar a 3 lots especials Sant Jordi 2017 de les «200 muses» que se sortejarà entre tots els participants.

2.- Àmbit del concurs
El següent concurs es durà a terme a Facebook i al blog «La Llibreta Vermella» entre tots els que hagin seguit correctament les instruccions per participar-hi. Només s’hi pot participar des de l’Estat espanyol.

3.- Durada del concurs
La participació en aquest concurs s’iniciarà el 19 de març del 2017 i finalitzarà el 7 d’abril del 2017 a la mitjanit. No s’admetran participacions fora d’aquest termini. El sorteig es realitzarà el 9 d’abril del 2017 en directe per FaceTime des de la pàgina de Facebook del llibre de les «200 muses» (https://www.facebook.com/llibre200muses.TeresaSaborit).

4.- Requisits i dinàmica de participació
Entraran en el concurs totes les persones físiques que:
4.a) Etapa 1 – 1a Semifinal (del 19 al 25 de març del 2017) – Deixin un comentari al post de Facebook o del blog de «La Llibreta Vermella» habilitats a l’efecte per votar per aquell microrelat del llibre de les «200 muses» que els agradi més d’entre els 5 microrelats proposats.
4.b) Etapa 2 – 2a Semifinal (del 26 de març a l’1 d’abril del 2017) – Deixin un comentari al post de Facebook o del blog de «La Llibreta Vermella» habilitats a l’efecte per votar per aquell microrelat del llibre de les «200 muses» que els agradi més d’entre els 5 microrelats proposats.
4.c) Etapa 3 – Final (del 2 al 8 d’abril del 2017) – Deixin un comentari al post de Facebook o del blog de «La Llibreta Vermella» habilitats a l’efecte per votar per aquell microrelat del llibre de les «200 muses» que els agradi més d’entre els 2 microrelats proposats (guanyadors de cadascuna de les semifinals).
4.d) En cada etapa es podrà votar per un únic microrelat i cada participant rebrà 1 participació pel sorteig per cada etapa en la que voti. Cada participant podrà acumular un màxim de 3 participacions pel sorteig.

5.- Premi
Se sortejarà 3 lots especials Sant Jordi 2017 de les «200 muses» entre tots els participants. Cada participant podrà guanyar com a màxim 1 dels lots. Els premis continguts en aquesta promoció en cap cas podran ser objecte de canvi, alteració, compensació en metàl·lic o cessió a petició dels guanyadors, ni totalment ni parcial.

6.- Assignació de premis
Els lots especials Sant Jordi 2017 de les «200 muses» se sortejaran entre els participants mitjançant una tria aleatòria de la web random.org. El sorteig es realitzarà en directe per FaceTime el diumenge 9 d’abril del 2017 des de la pàgina de Facebook del llibre de les «200 muses» (https://www.facebook.com/llibre200muses.TeresaSaborit) i els noms dels guanyadors es publicaran al blog www.lallibretavermella.cat. S’informarà als guanyadors que han guanyat mitjançant un comentari a un dels seus vots, demanant-los que enviïn un correu electrònic amb les seves dades a teresa.saborit@lallibretavermella.cat. Passada una setmana des del sorteig, si els guanyadors no s’han posat en contacte amb els organitzadors perdran la seva condició de guanyadors.

7.- Protecció de dades de caràcter personal
La participació en el present concurs implica la recollida de les dades necessàries per gestionar aquesta participació (nom, cognoms i e-mail). Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de gestionar la participació en el concurs i el posterior enviament dels premis als guanyadors. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, modificació, oposició i rectificació remetent un correu electrònic a teresa.saborit@lallibretavermella.cat.

8.- Cessió de drets
Tenint en compte la finalitat promocional d’aquest concurs, els guanyadors accepten expressament, pel simple fet de participar, que el seu nom i la seva imatge puguin ser utilitzats per informar sobre el resultat d’aquest concurs.

9.- Limitació de responsabilitat
Els organitzadors es reserven el dret d’interrompre en qualsevol moment l’accés o continuïtat del concurs, ja sigui amb caràcter temporal o definitiu, per motius de seguretat, de reestructuració o interrupció dels serveis informàtics, o qualsevol altra causa que així ho aconselli, sense que d’això es derivin responsabilitats per als organitzadors ni dret a indemnitzacions.

10.- Dipòsit de les bases
Les bases es poden consultar aquí: www.lallibretavermella.cat/200muses-SantJordi2017

11.- Altres condicions.
1. La participació en el concurs suposa la plena i total acceptació de les bases descrites en aquest document per part dels participants. 2. Davant possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri dels organitzadors. El compliment de les bases està regit per la legislació espanyola. 3. Qualsevol manifestació de no acceptació de les bases suposarà l’exclusió del participant. 4. Els organitzadors es reserven el dret d’excloure els participants que, per la seva conducta, interfereixin en el bon funcionament del concurs. 5. Facebook no patrocina ni administra de cap manera aquesta promoció, ni hi està associat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.