#FormiguesEscapeRoom – El primer escape room virtual basat en una novel·la negra!

 

La_revolucio_de_les_formigues-Escape_room

 

Vols guanyar un exemplar dedicat de La revolució de les Formigues? Resol els enigmes del #FormiguesEscapeRoom i participa en el sorteig!

Del 2 a l’11 d’abril del 2019, cada dia, a les 8 del vespre, es publicarà en aquest blog un nou enigma. L’enigma serà difós també a través de Twitter (@TereSM_), Instagram (@TereSM_), Facebook (Teresa Saborit) i Linkedin (Teresa Saborit) amb l’etiqueta #FormiguesEscapeRoom. 10 dies, 10 enigmes. Aconseguiràs recuperar l’urna perduda?

El 14 d’abril al vespre es realitzarà el sorteig entre tots els participants que hagin resolt correctament els 10 enigmes del #FormiguesEscapeRoom. Seràs tu l’afortunat? El repte ha començat!

 

Bases #FormiguesEscapeRoom

1) Objectiu

Aquest escape room virtual està organitzat per Teresa Saborit i té com objectiu que els participants resolguin els 10 enigmes que els seran proposats per recuperar l’urna perduda i participar en el sorteig d’un exemplar de la novel·la negra «La revolució de les formigues».

2) Durada

Del 2 al 14 d’abril del 2019, ambdós inclosos.

3) Funcionament

3.1 – Del 2 a l’11 d’abril del 2019, cada dia, a les 8 del vespre, es publicarà un enigma de l’escape room virtual al blog «La Llibreta Vermella». L’enigma serà difós també a través de Twitter (@TereSM_), Instagram (@TereSM_), Facebook (Teresa Saborit) i Linkedin (Teresa Saborit) amb l’etiqueta #FormiguesEscapeRoom.
3.2 – Els participants que vulguin participar en l’escape room virtual hauran de resoldre tots els enigmes i prendre nota de les respostes. Per resoldre el gran enigma final, que es publicarà l’11 d’abril, serà necessari haver resolt tots els enigmes anteriors. En total es plantejaran 10 enigmes.
3.3 – Els participants podran participar en l’escape room virtual i enviar respostes per resoldre el gran enigma final fins el 14 d’abril del 2019 a les 19:00.
3.4 – El sorteig es realitzarà el 14 d’abril del 2019 a les 20:00 entre tots els participants que hagin resolt correctament els 10 enigmes del #FormiguesEscapeRoom. El nom del guanyador es farà públic a través del blog i de les xarxes socials i se li enviarà un correu electrònic demanant que es posi en contacte amb els organitzadors per tal de concretar el lliurament del premi.

4) Participants

Podran participar totes les persones físiques que disposin de connexió a internet i d’una adreça de correu electrònic.

5) Recompenses

5.1 – El guanyador serà premiat amb 1 exemplar de «La Revolució de les formigues» dedicat per la seva autora, Teresa Saborit.
5.2 – El sorteig es realitzarà el 14 d’abril del 2019 a les 8 del vespre, entre tots els participants que hagin resolt correctament els 10 enigmes del #FormiguesEscapeRoom dins del termini de participació.
5.2 – El premi no podrà ser en cap cas objecte de canvi, alteració, compensació en metàl·lic o cessió a petició del guanyador, ni totalment ni parcial.
5.3 – El nom del guanyador es farà públic 14 d’abril del 2019 a les 8 del vespre. S’enviarà un correu electrònic al guanyador demanant que es posi en contacte amb els organitzadors per tal de concretar el lliurament del premi. Passat un mes des del veredicte, si el guanyador no es posa en contacte, perdrà la seva condició de premiat.

6) Protecció de dades de caràcter personal

La participació en el present concurs implica la recollida de les dades necessàries per gestionar aquesta participació. Aquestes dades seran recollides per Teresa Saborit i utilitzades únicament amb la finalitat de gestionar la participació en el concurs i el posterior enviament del premi al guanyador. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició remetent un correu electrònic a: teresa.saborit@lallibretavermella.cat

7) Cessió de drets

El guanyador accepta expressament, pel simple fet de participar, que el seu nom i la seva imatge puguin ser utilitzats per informar sobre el resultat d’aquest concurs. Tots els participants accepten que els organitzadors puguin fer difusió lliurement de la seva participació a través dels seus canals de difusió, pàgines web i xarxes socials, així com en altres publicacions, tant online com offline.

8) Limitació de responsabilitat

Els organitzadors es reserven el dret d’interrompre en qualsevol moment l’accés o continuïtat del concurs, ja sigui amb caràcter temporal o definitiu, per motius de seguretat, de reestructuració o interrupció dels serveis informàtics, o qualsevol altra causa que així ho aconselli, sense que d’això se’n derivin responsabilitats per als organitzadors ni dret a indemnitzacions.

9) Dipòsit de les bases

Les bases es poden consultar a la web:
www.lallibretavermella.cat/la_revolucio_de_les_formigues-escape_room

10) Altres condicions

10.1 – La participació en el concurs implica l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i les obligacions que se’n deriven. El compliment de les bases està regit per la legislació espanyola. 10.2 – Davant possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri dels organitzadors. 10.3 – Qualsevol manifestació de no acceptació de les bases suposarà l’exclusió del participant. 10.4 – Els organitzadors es reserven el dret d’excloure els participants que, per la seva conducta, interfereixin en el bon funcionament del concurs. 10.5 – Twitter, Instagram, Facebook i Linkedin no patrocinen ni administren de cap manera aquest concurs ni hi estan associats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.