Gurb, terra de lletres

20170603-Entrega_premis_literaris_Ajuntament_Gurb-Terra_lletres-Lectura_en_veu_alta-Teresa_Saborit

 

Un orgull viure en un poble amb un premi literari que enguany ha celebrat la 29a edició. Un goig veure plena de gom a gom la sala cultura a on aquesta tarda s’ha celebrat l’acte d’entrega de premis. Encantada d’haver pogut participar en la cerimònia llegint en veu alta un fragment de cadascun dels textos guanyadors: afegint-hi els accèssits, els premiats eren tanta colla que una mica i no caben a la foto (hehe). Moltes felicitats a tots, escriptors!

Hem gaudit d’una vetllada meravellosa, tant que fins i tot el temps ha decidit que era hora de deixar de ploure i ha sortit al sol. Esperant amb candeletes el 30è aniversari que celebrarem l’any que ve ;)

Aquí un petit recull de premsa de la jornada:

– 04/06/2017 – El 9nou: «Blai Felip, de Sabadell, guanya el premi Pere Calders de Gurb. L’acte va servir també de recordatori per l’escriptora Pilar Cabot, impulsora del premi, que va morir recentment»

– 07/06/2017 – Ona Digital Osona: «Blai Felip guanya el Premi Calders dels Premis Literaris de Gurb»

– 09/06/2017 – Blai Felip: «Per cert. En aquest acte d’entrega de premis l’ajuntament de Gurb va tenir l’encert de convidar l’escriptora Teresa Saborit. Guanyadora de l’últim concurs de contes 7lletres (“Els llops ja no viuen als boscos”), va recitar i llegir amb tant d’encert fragments dels relats guanyadors que, en el meu cas, el va fer millor del que és.»

– 04/07/2017 – La Vanguardia: «El periodista Blai Felip guanya el premi Pere Calders»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.