Benvinguts a la 6a temporada de VullEscriure!

20171022-Benvinguts_6a_temporada_VullEscriure-Creacio_literaria-Grup_escriptura_virtual

A partir d’aquesta setmana, cada dijous a les 8 del vespre trobareu a la web de VullEscriure una nova Crida per escriure: a partir de llavors tindreu 7 dies i 300 paraules per escriure el vostre text i publicar-lo a la web. VullEscriure funcionarà una temporada més com un grup d’escriptura virtual: una vegada publicat el text tindreu la possibilitat de compartir-lo amb la resta d’escriptors per comentar-vos entre vosaltres els textos que hagueu escrit.

La temporada durarà d’octubre a març. En total, 15 crides setmanals (apadrinades aquesta temporada per la versió «original» d’un conte clàssic)… I un llibre per Sant Jordi! Voleu saber com funcionarà la web aquest any? Voleu saber com participar en el llibre que publicarem a l’abril? Feu un cop d’ull a les bases de funcionament de la 6a temporada!

Apunteu-vos-ho a l’agenda: el 26 d’octubre, a les 8 del vespre, primera Crida de la 6a temporada de VullEscriure. Ens llegim, escriptors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.