Presentació del llibre de Sant Jordi de VullEscriure

20180421-Sant_Jordi-Teresa_Saborit-Presentacio_llibre_VullEscriure-Biblioteca_Jaume_Fuster

 

Moltes gràcies Biblioteca Jaume Fuster per acollir-nos aquest matí per celebrar la presentació del llibre de Sant Jordi de VullEscriure: un recull amb una selecció dels millors microrelats escrits durant la 6a temporada, aquest any inspirats per les versions originals del contes clàssics!

Moltes gràcies Mixa, Roser Torras, Glòria Peraita, Josep Carbonell, Farners Casas, David Gómez i Teresa Torrens per llegir-nos de viva veu alguns dels vostres textos. Moltes gràcies a tots els autors i lectors que heu assistit a l’acte.

I moltes gràcies als agosarats escriptors de VullEscriure que han fet possible el llibre: que han respost a la Crida setmana rere setmana durant tota la temporada, que han plantat cara sense por a paraules obligatòries, minicrides opcionals i intercanvis de comentaris i que han treballat conjuntament com un autèntic grup d’escriptura durant tot l’any per ajudar-se mútuament a escriure cada vegada millor. Sou els escriptors més valents de tot el ciberespai català!

El 28 d’abril us esperem a la web amb la 6a edició de «La Nit de les Lletres» a partir de les 8 del vespre: 5 hores d’escriptura ràpida en temps real que serviran per acomiadar les activitats de la web fins l’octubre vinent ;)

Feliç dia del llibre i la rosa, escriptors!

 

[Nota: Foto gentilesa de la Biblioteca Jaume Fuster.]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.