«Tirant lo Blanc» a Lleida

20180510-Tirant_lo_Blanc-Joanot_Martorell-Lectura_veu_alta-Narradora_Teresa_Saborit-Biblioteca_publica_Lleida

 

Continuen les lectures en veu alta de «Tirant lo Blanc»! Si per Sant Jordi el cavaller de Joanot Martorell va visitar Tarragona i el Parlament de Catalunya, dimecres de la setmana que ve arribarà a la Biblioteca Pública de Lleida ;)

Després de múltiples aventures, el cavaller Tirant lo Blanc, conqueridor de fortaleses inexpugnables, arriba a Constantinoble per ajudar a defensar l’imperi Bizantí que està a punt de caure en mans de l’enemic. En la seva primera trobada amb l’emperador, però, Tirant cau rendit als peus de la princesa.

«Com que havien estat amb les finestres tancades, feia tanta calor que Carmesina estava mig descordada, mostrant al pit dues pomes de paradís que cristal·lines semblaven, les quals donaren entrada als ulls de Tirant que, a partir d’aquell moment, ja no van trobar la porta per sortir-ne i van ser per sempre presos en poder de persona lliure fins que la mort dels dos en féu separació.»

Aconseguirà Tirant conquerir el «castell» de Carmesina? Un espectacle de lectura en veu alta, amb vídeos i música, que us captivarà fins a l’últim sospir dels protagonistes.

Aquest 2018 es compleixen 550 anys de la mort de Joanot Martorell: si encara no coneixeu aquest clàssic de la literatura, no podeu deixar escapar aquesta oportunitat. Dimecres 16 de maig, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó 10). No hi falteu!

 

[Nota: La fotografia de l’interior de la Biblioteca Pública de Lleida que acompanya aquest post és d’Aspoleta, compartida a Wikimedia Commons amb llicència «CC 3.0»]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.