La Prèvia del Medieval i un vell llibre d’encanteris: els infants de Vic transporten la ciutat a l’època medieval!

Quin goig passejar per Vic aquest matí i descobrir-nos transportats a l’Edat Mitjana!

El motiu? Els actes de La Prèvia del Medieval i, més concret, un encanteri desxifrat per uns intrèpids aprenents de mag que han transportat la capital d’Osona a l’època medieval!

«Passejant per Vic, fa uns mesos vau trobar per casualitat un vell llibre d’encanteris. En el llibre hi ha un conjur per fer que Vic torni per uns dies a l’Edat Mitjana! Sereu capaços de descobrir la paraula màgica per poder viatjar en el temps?»

Un mapa, cinc llocs a visitar i una paraula secreta per desxifrar. Aquest ha estat el punt de partida d’un joc de pistes per a infants de 5 a 10 anys que els ha fet recórrer el centre de Vic per recopilar les pistes per completar el conjur i, al mateix temps, descobrir el passat medieval de la ciutat: les restes de les muralles de la Jazz Cava; l’església de la Pietat; la plaça de Malla i el Call Jueu desaparegut; l’Albergueria construïda com hospital de pobres i passavolants; els tresors que guarda el MEV, Museu d’Art Medieval. Els hauríeu d’haver vist, buscant amb atenció les pistes ocultes en cadascun dels cartells malgrat el fred que feia aquest matí a la capital osonenca!

Moltes gràcies MEV, Museu d’Art Medieval, i Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic per una iniciativa tan interessant. És espectacular la quantitat de propostes que heu programat per tot el cap de setmana! Un plaer i un honor haver-hi pogut col·laborar des de «La Llibreta Vermella».

Bona Prèvia del Medieval i bon Mercat Medieval la setmana vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.