«Qui vol ser pubill/a?» El joc de preguntes i respostes per escollir els pubills de Gurb 2022. Bona Festa Major, gurbetans!

Celebrem-ho, gurbetans: és Festa Major! Un honor haver pogut presentar l’acte que aquest divendres al vespre ha donat el tret de sortida oficial a la Festa Major de Gurb 2022 amb el pregó i la presentació dels pubills!

1) Un pregó de l’Assumpta Condinachs arrelat a la terra, ple de força i entusiasme per la pagesia.

2) Les actuacions musicals de l’Escola Municipal de Música de Gurb (que enguany fa 20 anys!)

3) I un joc de preguntes i respostes que vam dissenyar amb la màxima cura perquè els candidats a pubills de Gurb 2022 poguessin demostrar que eren dignes d’aquest títol: «Qui vol ser pubill/a?» Van gastar gairebé tots els comodins, però van fer el ple responent de forma correcta totes les preguntes sobre Gurb que els havíem preparat: moltes felicitats, Meritxell Blancafort i Andreu Grau!

Esperem que us ho passéssiu tan bé com nosaltres i que gaudíssiu de la vetllada. Si no hi vau poder assistir, aquí trobareu la crònica publicada a la web de l’Ajuntament o feu aquí per recuperar el reportatge que el Canal Taronja ha publicat amb el resum de tots els actes de la Festa Major d’aquest any: trobareu l’acte amb el pregó, les actuacions musicals i el concurs «Qui vol ser pubill/a?» a partir del minut 5:30.

Bona Festa Major, gurbetans!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.