Benvinguts a la 9a temporada de VullEscriure.cat!

Després de mesos de treball intensiu, ja ho tenim tot a punt: la 9a temporada de VullEscriure començarà el dijous 15 d’octubre del 2020 a les 8 del vespre. Prepareu els teclats!

– 15 Crides de la setmana
– 1 setmana per escriure
– 1 setmana per comentar
– 1 llibre per Sant Jordi!

Hem actualitzat la web perquè pugueu començar a descobrir tots els secrets de la nova temporada: 15 Crides, d’octubre a febrer, amb una pausa per les vacances de Nadal.

Aquesta temporada totes les Crides estaran inspirades per poetes catalans i recuperarem el format de vídeos setmanals, amb la lectura en veu alta de petits textos per descobrir-vos els millors versos (esperem que gaudiu amb la selecció que us hem preparat!).

A més a més, aquest any estarem més ben acompanyats que mai: amb la Quesis, el Drac Alat… I el mateix Sant Jordi amb armadura! (haureu d’esperar a la publicació de la primera Crida per descobrir el motiu pel qual el cavaller ha acabat a la nostra web, hehe).

Vols escriure? Inscriu-te a la 9a temporada de VullEscriure.cat! Fes clic a l’enllaç i segueix les instruccions que trobaràs al final de tot de la pàgina: http://vullescriure.cat/com_funciona.html

Benvinguts a la 9a temporada de VullEscriure.cat, escriptors! Ens llegim!

VullEscriure-Temporada_9-Poetes_catalans-Poesia_Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.