Bon dia de les escriptores 2020!

20201019-Dia_Escriptores_2020-Biblioteca_Catalunya-Associacio_Escriptors_Llengua_Catalana-Clementina_Arderiu-Teresa_Saborit

«Se’ns ha vist com muses i no com a autores. Som la meitat del talent i volem ser la meitat dels prestatges de llibreries i biblioteques, la meitat dels referents.» Així ho ha resumit la Laura Martínez, presidenta de l’Institut Català de les Dones, avui a l’acte del Dia de les Escriptores organitzat a la Biblioteca de Catalunya, amb la Maria Àngels Cabré de l’Observatori Cultural de Gènere i la Rosa Tubau del Departament de Cultura.

Catorze autores de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) hem participat en un vídeo col·lectiu per recuperar la veu d’escriptores de tots els temps. El tema comú de tots els textos? L’esforç. Motiu pel qual l’acte ha rebut com a títol: «Esforçades».

Voleu un tast de les lectures que s’han realitzat? Recupereu el vídeo al canal de YouTube d’EscriptorsAELC (si aneu al minut 13:34, potser us sonarà la rapsoda que llegeix el poema «El salt» de Clementina Arderiu). Bon dia de les escriptores a totes les autores!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.