Joc de pistes: «Patges de Sant Jordi»

Fantàstic dia de Sant Jordi! Sol, llibres, roses i el joc de pistes «Patges de Sant Jordi». Us havia explicat ja que, aquest any, he col·laborat amb l’Ajuntament de Vic per organitzar un fantàstic joc de pistes per la diada del llibre i la rosa?

Nens entusiasmats i pares acompanyant-los en la recerca pels carrers del Casc Antic de Vic. La reina, la princesa, el cavaller, la guardiana del castell… I fins i tot el drac ferotge!

De les 5 a les 8 del vespre, infants de 5 a 10 anys han recorregut el centre de la ciutat per ajudar el cavaller Sant Jordi a recuperar un antic conjur que havia de servir per vèncer la fera:

  • Pas 1 – Descodificar el nom dels 6 llocs de la ciutat que calia visitar
  • Pas 2 – Buscar les lletres ocultes en cada parada… A més a més de trobar-se amb els diversos elements de la llegenda, repartits per tota la ciutat: reina, princesa, cavaller, guardiana del castell, drac i patges fantàstics que han fet les delícies de petits i grans!
  • Pas 3 – Descobrir el conjur per fer que el drac caigués de nou adormit!

Tots els patges que han resolt correctament l’enigma han rebut com a recompensa un val de 10€ per a llibres. Hi podria haver millor premi?

Un honor haver pogut col·laborar en el disseny d’aquesta fantàstica experiència. Moltes gràcies a l’Ajuntament de Vic, als tècnics de Cultura i a la Susagna Roura, regidora de cultura de la ciutat, per organitzar-ho. Bon post Sant Jordi i fins l’any que ve!

20210423-Patges_Sant_Jordi-Llegenda_cavaller_princesa_drac_castell-Vic-Joc_pistes

Recull de premsa:



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.