Setmana de la Mobilitat: «Internet SOS»

Ja sabeu que la nostra especialitat és la gamificació de projectes literaris, però si ens demanen de col·laborar en un projecte per a la sostenibilitat i el medi ambient, no podíem dir que no ;)

Aquest és el cas del projecte que us portem avui: una gimcana a Gurb per donar a conèixer les accions de protecció del medi ambient del municipi durant la Setmana Europea de la Mobilitat. Una activitat adreçada als més petits de la casa (dels 5 als 12 anys) que ha servit, també, per inaugurar el nou parc infantil de la plaça del Triangle.

Aquest diumenge, de les 9 del matí a les 2 del migdia, tothom qui ho ha volgut ha pogut participar en aquesta activitat durant la 5a Fira de la Sostenibilitat de Gurb. L’objectiu? Salvar un invent sense el qual molts ja no entendrien el seu dia a dia: Internet.

«El carbó, el petroli i el gas natural s’han esgotat!
L’ordinador central que fa funcionar internet està a punt d’exhaurir les bateries d’emergència i demana una contrasenya que ningú no sap per poder-se connectar a fons d’energia alternatives. Aconseguireu descobrir el codi de seguretat abans no sigui massa tard?»

Els participants han rebut una guia amb el missatge de socors i un seguit de dibuixos relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient, que han hagut de buscar en els cartells ocults en la plaça del Triangle i el parc infantil. Creieu que han aconseguit recuperar la contrasenya? Si esteu llegint aquest missatge, deu ser que sí: senyal que internet continua funcionant (hehe). Moltes gràcies valents per resoldre la missió amb tanta eficàcia. Felicitats per la feina feta! :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.